Çukur Dizisi Erken Final Kararı! Çukur Final Tarihi Ne Zaman?

Çukur Dizisi Erken Final Kararı! Çukur Final Tarihi Ne Zaman?

Çukur dizisi final yapıyor yapılan açıklamayla birlikte final tarihi araştırılmaya başladı. Çukur final yapma kararı aldı mı ? Çukur dizisi ne zaman final yapacak merak konusu oldu.

Çukur dizi 2017’den bu yana izleyicileri ekran başına kilitlemeyi ve iz bırakan diziler biri olarak kaldı. Dört sezondur devam eden dizi için final tarihi verildi. Bu haberin alınmasıyla izleyiciler için üzücü durum olsa da final tarihi de merak edilir oldu. Çukur dizisi final tarihi detayları haberimizde.

Çukur Final Tarihi

Birsen Altuntaş yaptığı habere göre yeni bir gelişme olmazsa Çukur bayram öncesinde final tarihi vere bilir dedi. Yapılan açıklama sonrasında dizi izleyicileri üzüntü yaşandı. Dizinin nasıl biteceği şimdiden merak konusu oldu. Dizi ekibinden yapılan iddia ilgili açıklama yapılmadı. Yakın tarih de bununla ilgili bilgi verilmesi bekleniyor.

Çukur Senaryosuna İzleyicilerden Tepki Var!

Çukur senaryosu yayınlanan bölümlerinde sosyal medya üzerinden büyük bir tepki var. Dizinin gidişatını beğenmeyen izleyiciler senarist aşırı tepkili gösteriyor. İlerleyen bölümlerde değişecek dizi senaryosu nasıl bir değişim yaşayacağı da merak ediliyor.

Çukur Yeni Bölümü Nasıl Olacak?

Dizinin yeni bölümünde 2 yıl zaman atlaması yaşanarak hareket edecek. Çukur tamamen değişeceği bölümde çoğu yapı değişecek. İzleyiciler bu değişimi sabırsızlıkla bekliyor. Yamacın bu durumu yaşaması izleyiciler için pek hoş karşılanmadı. İlerleyen bölümlerde nasıl değişim yaşayacağız göreceğiz.

Çukur Dizisi Kaçta Başlıyor?

Show TV’nin sevilen dizisi her Pazartesi saat 20.00 yayına giriyor. Her bölümünde farklı heyecanlar yaratan dizide izleyici kitlesi oldukça fazla. Yayınlanmasından itibaren reytingleri alt üst eden yapım da her haftadaki bölümleri konuşuluyor.

Çukur Dizisinin Yamacı Aras Bulut Kimdir?

Aras Bulut 1990 yılında İstanbul da doğdu. Eğitim hayatı Beşiktaş Anadolu lisesinde ve İstanbul Teknik Üniversitesi Uçak mühendisliğini bitirmiştir. İlk oyunculuk deneyimi Arka sokaklar dizisinde olmuştur. Çeşitli reklamlarda yer alarak deneyimlerini artırmaya başlamıştır. Kariyer tırmanmasını Öyle Bir Geçer Zaman ki dizsinde Mete karakteriyle yaşamıştır. Daha sonra Muhteşem Yüzyıl da Şehzade Beyazıt rolüyle devam etti. 2015 yılında Meral dizisinde Hazal Kaya ile oynamıştır. İçerde dizisinde Çağatay Ulusoy ile oynadığı dizide yetenekleri daha da göze çarpmıştır. En son Çukur dizisiyle beraber dört sezondur devam eden diziye devam etmektedir.