Camdaki Kız ve Kırmızı Oda Final mi Yapıyor? Yazarı Gülseren Budayıcıoğlu Açıklama Yaptı!

Camdaki Kız ve Kırmızı Oda Final mi Yapıyor? Yazarı Gülseren Budayıcıoğlu Açıklama Yaptı!

Camdaki Kız dizisi başta olmak üzere Kırmızı Oda ve Masumlar Apartmanı dizileri büyük ilgi görüyor. Budayıcıoğlu'nun eserlerinden uyarlanan diziler yakında final yapabilir. Gülseren Budayıcıoğlu'nun açıklamaları izleyicileri korkuttu. Peki ünlü yazar ve psikolog neler söyledi? Hangi diziler final yapacak?

Camdaki Kız, Masumlar Apartmanı ve Kırmızı Oda dizileri, Psikolog Gülseren Budayıcıoğlu'nun eserlerinden uyarlandı. Hal böyle olunca ünlü isme büyük ihtiyaç duyuluyor. Dizilerin takibini yapan ve senaryoyu düzenleyen Budayıcıoğlu, diziler hakkında konuştu. Pek çok kişi dizilerin final yapmasından korkuyor. Çünkü öyle açıklamalarda bulundu ki adeta dizilerin bir an önce biteceği mesajını verir gibiydi. Mesleğiyle ilgili bazı detaylara değinerek özel hayatına dair paylaşımlarda bulundu.

Mesleğine Dönmek İstiyor

Psikolog olan ve pandemiden bu yana mesleğini yapmadığını belirten Budayıcıoğlu, online görüşme ile hastalarıyla ilgilendiğini belirtti. Hal böyle olunca mesleğini tam anlamıyla yapamadığını dile getiriyor. En kısa sürede mesleğine tekrar dönmek istediğini ve psikologluğu özlediğini söyledi.

Diziler Final Yapacak mı?

Camdaki Kız, Kırmızı Oda ve Masumlar Apartmanı dizisinin final yapma ihtimali bulunuyor. Çünkü Budayıcıoğlu'nun artık dizilerde yavaş yavaş final bölümlerine doğru giriş yapacağı ve hikayeyi değiştireceği tahmin ediliyor. Bakalım gerçekten de bu tarz gelişmeler yaşanacak mı göreceğiz. Eğer bu diziler final yapar ise izleyiciler çok üzülecektir.