Camdaki Kız Dizi Oyuncusu Apar Topar Hastaneye Kaldırıldı! Camdaki Kız Dizisinin Çekimleri Durdu!

Camdaki Kız Dizi Oyuncusu Apar Topar Hastaneye Kaldırıldı! Camdaki Kız Dizisinin Çekimleri Durdu!

Camdaki Kız'da Nur Sürer ayrılığı seyircileri ağlatacak. Çünkü Feride'nin geçirdiği kaza onu çok kötü bir hale sokacak. Nalan gözyaşlarına boğulurken, dizinin hikayesi nasıl devam edecek düşünülüyor. Kanal D'deki diziyle ilgili bilinmeyenler ortaya çıktı. İşte dizinin yeni bölümünde yaşanacaklar...

Kanal D'nin sevilen dizisi Camdaki Kız'da bazı gelişmeler yaşandı. Dizinin yeni bölümüne damgasını vuracak bu olay seyircileri heyecanlandırdı. Bir oyuncunun daha diziden ayrılması bekleniyor. Nur Sürer'in hayat verdiği Feride'nin başına gelenler her şeyi özetler nitelikteydi. Peki ünlü oyuncu diziye veda edecek mi? Yaşadığı kaza sonrası Feride'nin hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.

Camdaki Kız'da Ayrılık Var!

Başrollerinde Feyyaz Şerifoğlu, Hande Ataizi, Burcu Biricik, Nur Sürer ve Devrim Yakut'un oynadığı diziye dair bazı gelişmeler yaşandı. Feride merdivenlerden yuvarlandı ve bir anda kendini yerde buldu. Başına gelen bu olaydan sonra hastaneye kaldırıldığı öğrenildi. Nalan arandı ve kendisine bilgi verildi. Nalan ise ambulans çağırılıp çağırılmadığını sordu. Dizide yaşanan bu gelişmeyle beraber herkesin gözü ayrılık haberindeydi.

Feride'nin Sağlık Durumu Nasıl?

Feride'nin öldüğüne yönelik iddialar henüz gerçeği yansıtmıyor. Çünkü böyle bir haber verilmedi. Nur Sürer'in bir süre daha dizide oynaması beklenmekte. Ancak geçici süre ile diziden ayrı kalabilir. Kanal D'deki diziyle ilgili yeni bir gelişme yaşandığında sizlerle paylaşacağız. Camdaki Kız ayrılık haberleri burada olacak.