Camdaki Kız Başrol Oyuncusu Feyyaz Şerifoğlu! Feyyaz Şerifoğlu Kimdir?

Camdaki Kız Başrol Oyuncusu Feyyaz Şerifoğlu! Feyyaz Şerifoğlu Kimdir?

İkili kırımızı oda dizisinde aşk hikayesi yürekleri burkmuş ve izleyicileri ekran başına kitlemişti. Şimdi ise iliki yeni başlıcak olan Camdaki Kız dizisinde başrol paylaşıcaklar.

Ünlü ve başaralı oyuncu Burcu Biricik yeni dizi "Camdaki Kız"  ile ekran başına geçiyor. Kırmızı Oda'da sevenleriyle buluşan Burcu Biricik şimdi yeni dizile artık sizlerle. Yeni dizide Feyyaz Şerifoğlu ile birlikte başrol oynayacaklar.

CAMDAKİ KIZ DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Kırmızı Oda'da Boncuk karakterine can veren Burcu Biricik ve Can'a hayat veren Feyyaz Şerifoğlu, imkansız bir aşk yaşamış ve hikayelerinin bitimi izleyiciyi çok üzmüştü. Şimdi iki isim de Camdaki Kız dizisinin kadrosuna katıldı. Biricik ve Şerifoğlu yeni dizide başrolü paylaşacak.

Son olarak birlikte oynadıkları Kırmızı Oda'da yer aldılar. Burcu Biricik "Boncuk"  karakterini Feyyaz Şerifoğlu ise " Can" karakterini canlandırdı. Muhteşem ikilinin aşk hikayesi izleyicileri ekrana döktü. Şimdi ise birlikte "Camdaki Kız" dizisinde rol alacaklar.

CAMDAKİ KIZ OYUNCULARI KİMLERDİR, HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

 

Camdaki Kız Oyuncuları: Hande Ataizi, Devrim Yakut, Tamer Levent, Nur Sürer, Enis Arıkan ve Nihal Menzil

Camdaki Kız Hangi Kanalda: Kanal D

FEYYAZ ŞERİFOĞLU KİMDİR?

Feyyaz Şerifoğlu 1991 yılı Rize doğumludur. Daha önce "O Ses Türkiye" yarışmasına katılmıştır. Daha sonra Kırmızı Oda dizisinde Can karakterini canlandırarak hayran kitlesini toplamıştır. Uzun süredir Ajda Pekkan'nın vokalistliğini yapmıştır.