Çağatay Ulusoy Yeni Dizisi İmajı Hayretler İçerisinde Bıraktı!

Çağatay Ulusoy Yeni Dizisi İmajı Hayretler İçerisinde Bıraktı!

Çağatay Ulusoy Yeni Dizisi imajı hayranları tarafından baya konuşuldu. Sosyal medyadan destek mesajları da verildi detaylar haberimizde.

Çağatay Ulusoy uzun zamandır dizilerde görünmüyordu. Televizyon dizileri yerine kendini internet dizilerine uyum sağlamış durumdaydı. En son Netflix projesi olan Hakan Muhafız akıllara kazınacak şekilde dizi yaptı. Yer alan projede fantastik bir yapım olmasıyla dizi hayranları da bir hayli fazla bulunmakta.

Çağatay Ulusoy Yeşilçam Dizisi

Çağatay Ulusoy kendinden gene bahsettirecek bir yapıma imza attı. Yeşilçam internet dizisine imza atarak fragmanda gözükmesiyle birlikte ünlü oyuncunun hayranlar adeta şoke oldu. 1960 yılların Türkiye’de geçen yapımda o yılın imajını yer edinen oyuncu değişim gösterdi. Ünlü oyuncunun yeni imajının gözükmesiyle beraber hayranları destek mesajları ve hayranlıklarını dile getirdiler.

Yeşilçam Dizisi Hangi Kanalda Olacak

Son zamanlar internet dizilerinin artmasıyla birlikte BLUTV Yeşilçam dizisiyle öne çıkacak. Dizide Çağatay Ulusoy her şeyini kaybetmiş adam olarak gözükecek. Yeşilçam da ise küllerinden yeniden doğarak mücadelesini gösterecek. Dizinin yapımcısı Semih Ateş olacak. Farklı bir yapımla izleyicinin karşısına çıkan dizi eskileri görmekle beraber dizinin hayranlarının fazla olacağı da şimdiden gözüküyor. Dizinin nasıl bir izlenme sağlayacağı şimdiden merak ediliyor.

Yeşilçam Dizisi Kadrosu

Yeşilçam dizisi kadrosunda Çağatay Ulusoy, Selin Şekerci, Afra Saraçoğlu, Güngör Bayrak, Altan Erkekli, Nilüfer Açıkalın, Yetkin Dikinciler, Özgür Çevik, Ayta Sözeri, Bora Akkaş gibi isimler kadroda yer alıyor.

BLU TV Ücretleri Ne Kadar?

BLU TV ücretleri aylık olarak 22.90 TL’den sunuluyor. İlk ay kampanyası devam ederse 9.90 TL’den sunuluyor. Yıllık ücret isteyenler içinde 118.80 TL’den satışta. Kredi kartına taksit yaptırmak isteyenler 12 ay taksit yaptırabilir. Yurtdışı üyelikler ise aylık olarak 5.90 Euro olarak sunuluyor.

BLU TV İçerikleri Neler?

BLUTV internet dizileri belgesel gibi içerikler sunuyor. İçerisinde Sokağın Çocukları, Masum, Çıplak, Saygı, Alef, Aynen Aynen, Dudullu Postası, Bartu Ben, Sahipli, Sıfır Bir, Bozkır gibi dizilerden oluşuyor. İçerikleri ünlü oyuncular ve profesyonel kadrosuyla beraber içeriklerine devam ediyor. Dizinin hayranları bir hayli fazla bulunmakta. En son olarak Çağatay Ulusoy dizisi Yeşilçam da yer alıyor. Böylelikle dizi kütüphanesine de yeni yapımla birlikte kendinden söz ettirecek yeri bulunduruyor.