Euro 37,20 %0,42
Dolar 34,27 %0,47
Sterlin 44,75 %0,80
Altın 2.979 %0,85

Bu Diziler Bir Anda Final Yapabilir! Kanallardan Açıklama Geldi mi?

Hangi diziler yakın zaman sonra final yapacak merak ediliyor. Güncel gelişmelerle birlikte çeşitli detayları aktaracağız. Öte yandan dizilerin ekrana veda edeceği tarih belli oldu mu? TRT 1, Show TV ve Fox TV'deki bazı dizilerin finali için gün sayılıyor.

TV Yayın Akışı
Google News

Bu dizilerin bir anda final yapabileceği belirtiliyor. TRT 1, Show TV ve Fox TV'deki dizilerle ilgili karar verilecek. Öte yandan güncel gelişmeler eşliğinde çeşitli ifadeler de yanıt bulacağa benziyor. Peki ya reytingleri düşük olan hangi diziler final yaparak yayın hayatına veda edebilir? İzleyiciler bu gelişme ile birlikte büyük şok yaşayacak. Öte yandan merak edilenlere de yanıt vereceğiz. Söz konusu detaylar burada yanıt bulacağa benziyor. Dolayısıyla dizilerin final yapabileceği belirtilirken bir yandan da bilinmeyenlere yer verildi.

Hangi Diziler Final Yapacak?

TRT 1'de Kasaba Doktoru dizisinin reytingleri iyice düştü. Kanal, yakın zaman sonra final kararı verebilir. Bir süredir reytingleri idare ediyordu ancak gelinen noktada dizinin ekranlara veda edebileceğinin sinyali verildi. Dolayısıyla sevilen yapımdaki son gelişmeler tek tek yanıt bulacağa benziyor.

Fox TV dizisi Mahkum ise ilk sezondan eser kalmamış gibi davranıyor. Dizinin reyting durumu içler acısı diyebiliriz. Çünkü dizinin izlenme oranında ciddi bir düşüş meydana geldi. Yakında dizi için final kararı verilirse şaşırmayın.

Show TV'de önemli oyuncu transferlerine imzasını atan Baba dizisi de herkesi şaşırtıyor. Bu nedenle diziye dair çeşitli gelişmelere yer verildi. Dizi hakkında bizleri başka neler beklemekte yakında belli olacak.

<