Bir Küçük Gün Işığı'nda Gerilim Asıl Şimdi Başlıyor! Dizi Konuya Tam Giriş Yaptı!

Bir Küçük Gün Işığı'nda Gerilim Asıl Şimdi Başlıyor! Dizi Konuya Tam Giriş Yaptı!

ATV'de ekrana gelen Bir Küçük Gün Işığı dizisine ilişkin bilinmeyenlere yer verildi. Öyle ki diziye dair bizleri başka neler beklemekte sizlere bilgi iletelim. Son zamanlarda Elif ve Güneş arasındaki ilişki büyük ses getirdi. Dila'ya karşı omuz omuza olan ikili, çok önemli sahnelere imzasını atacak.

ATV dizisi Bir Küçük Gün Işığı dizisinde neler yaşanmakta? Pek çok kişinin yakından takip ettiği dizideki güncel detaylar paylaşılacak. Öte yandan bizleri nelerin beklediği soruldu. Son zamanlara damgasını vuran dizide Güneş ve Elif arasındaki bağ ise dikkat çekti.

Elif Güneş'i Koruyor!

Elif'in Güneş'i sahiplenmesi ve Dila'dan koruması dikkat çekti. Onun için her şeyi yapacak potansiyele sahip. Bu nedenle dikkatleri üzerine çekiyor. Peki ya dizinin yeni bölümünde neler olacak? Pek çok kişinin  yakından takip etmekte olduğu dizide şok eden olaylar yaşanabilir.

Dizinin Son Bölümünde Neler Oldu?

ATV'deki Bir Küçük Gün Işığı dizisinin son bölümünde neler yaşandı merak ediyorsanız sizlerl paylaşalım:

"Elif sonunda Dila'yla baş başadır. Şimdi hesap zamanıdır. Elif, Dila'yla kozlarını paylaşırken acı sözleriyle canını yakmaktan geri durmaz. Fırat, Elif'in yanında olup her şeyi yoluna koyacağına dair söz verir. Elif buna inanmışken Dila gelip Güneş'i, Elif'ten alacağını söyler. Elif altüst olur. Ne Ümran ne de Fırat, Dila'ya destek olurlar. Dila da kendi yöntemleriyle Güneş'i almaya çalışır. Sosyal medyayı kullanarak mağdur rolü oynar. Ümran medyanın gözü önüne çıktığı için köşeye sıkışır. Dila, Elif'e acı sözlerinin bedelini fazlasıyla ödetmeye kararlıdır. Bu daha başlangıçtır. Elif'i daha büyük belalar bekliyordur."