Benim Hayatım Dizisinin Final Tarihi ve Saati Belli Oldu! Benim Hayatım Dizinin Final Bölümü Ne Zaman?

Benim Hayatım Dizisinin Final Tarihi ve Saati Belli Oldu! Benim Hayatım Dizinin Final Bölümü Ne Zaman?

Bir dizi daha yayın hayatına erken veda edecek. Henüz yılbaşını görmeden final yapmaya başlayan dizilere yenisi eklendi. Benim Hayatım dizisi neden final yapıyor? Benim Hayatım dizisinin ne zaman final yapacağı belli oldu. Merakla beklenen Star TV dizisindeki son durum...

Yayın hayatına hızlı başlayan bir dizi daha final yapacak. Bu sefer hikayesiyle ilgi çekmiş olan bir diziden bahsediyoruz. Benim Hayatım dizisinin reytinglere dayanamadığı ve ekranlara veda edeceği öğrenildi. Peki dizi ne zaman final yapacak? Final tarihinin belirlendiği iddia ediliyor. Üstelik belirtilen tarihe baktığımızda ise yakın zamanda biteceğini görmekteyiz. Hikayesiyle seyircileri etkileyen yapım hakkında son gelişmeleri paylaşacağız.

Ne Zaman Final Yapacak?

Dizinin final yapacağı zamanla ilgili pek çok iddia bulunmakta. Ancak en yaygın iddianın Aralık ayında biteceği yönünde olduğunu belirtelim. Sağlam kaynaklardan alınan bilgilere göre bu ay içerisinde final yapacağı öğrenildi.

Benim Hayatım Oyuncuları

Dizinin başrollerinde Nilsu Berfin Aktaş, Genco Özak, Savaş Özdemir, Uğur Çavuşoğlu, Nilüfer Açıkalın, Ali Burak Ceylan, Aleyna Solaker, Öykü Çelik, Zeynep Kumral, Önder Açıkbaş, Koray Şahinbaş, Pelin Uluksar, Hira Koyuncuoğlu ve Belgin Şimşek'in yer alması STAR TV dizisini avantajlı kılıyordu. Ancak oyuncu kadrosu dahi dizinin ayakta kalması için tek başına yeterli olmadı. Hikayesi de beğenilmekteydi fakat reytinglerde tutunmayı bir türlü başaramadı. Elbette çeşitli etkenler de buna neden olmuş olabilir.