Barbaros Hayreddin Sultanın Fermanı Oyuncuları ve Konusu

Barbaros Hayreddin Sultanın Fermanı Oyuncuları ve Konusu

TRT 1 dizisi Barbaros Hayreddin Sultanın Fermanı hakkında neler biliyoruz? Son gelişmelerle birlikte diziye dair bilinmeyenler yanıt bulacak. Oyuncu kadrosu ve konusu da açıklandı. Dizinin yayın tarihi belli oldu mu? Tolgahan Sayışman yine farkını ortaya koyacak.

TRT 1 yeni dizisi Barbaros Hayreddin Sultanın Fermanı büyük ses getirdi. Öyle ki tanıtım videosu da yayınlandı. Dizide bizleri nelerin beklediği tek tek ortaya çıkacak. Son zamanlara damgasını vuran bu dizi, kaliteli oyuncu kadrosu ile farkını ortaya koyacakmış gibi gözüküyor. Bununla birlikte bizleri nelerin beklediği hakkında detaylara yer vereceğiz.

Dizide Kimler Oynuyor?

Barbaros Hayreddin Sultanın Fermanı dizisinde Tolgahan Sayışman, Timur Acar, Ufuk Özkan, Melisa Döngel, Bahadır Yenişehirlioğlu, Hasan Küçüktekin, Başak Daşman, Arif Pişkin, Ceren Soylu, Deniz Çom, Gökhan Gencebay, Gurur Aydoğan, Yılmaz Bayraktar, İlkay Kayku, Duygu Gürcan, Gizem Aydın, Halil İbrahim Kurum, Ercüment Fidan, Sibel Kasapoğlu, Musa Evren, Erman Cihan, Demirhan Demircioğlu, Yiğit Arda Tan, Yaşar Aydınoğlu, Revna Çolak oynamakta.
Barbaros Hayreddin Sultanın Fermanı dizisinin konusu da açıklandı. Öte yandan yayın tarihi de belli oldu mu merak edildi. Dizinin tam yayın tarihi henüz açıklanmasa da yakında detaylı bilgi verilecektir.