Barbaros Hayreddin Sultanın Fermanı Dizisi Tanıtımı Yayınlandı!

Barbaros Hayreddin Sultanın Fermanı Dizisi Tanıtımı Yayınlandı!

Barbaros Hayreddin Sultanın Fermanı dizisi için start verildi. Yeni dizi büyük ilgi göreceğe benziyor. TRT 1, yine bombayı patlattı ve önemli bir dizi ile karşılık verdi. İşte yeni dizide oynayacak oyuncuların isimleri...

Barbaros Hayreddin Sultanın Fermanı dizisi tanıtımı ile ilgili güncel bilgiler verildi. Dizinin yakın zaman sonra yayın hayatına başlayacağından söz ediliyor. Öte yandan çeşitli detaylar da yanıt buldu. Peki ya Barbaros Hayreddin Sultanın Fermanı hakkında neler biliyoruz? Dizinin başrolünde kimin oynayacağı merak konusu haline gelmişti. Daha önce ismi ve konusu benzeyen bir dizi daha yayınlandığı için reytinglerde benzer sonuçlar mı gelecek zamanla belli olacak.

Barbaros Hayreddin Sultanın Fermanı Dizisi Oyuncuları

Tanıtımdan anladığımız üzere, dizinin başrolünde Tolgahan  Sayışman'ı göreceğiz. Tolgahan Sayışman'ın hayat vereceği karakter de Barbaros Hayreddin Paşa oldu. Diziye ilişkin güncel bilgiler geldikçe sizlerle paylaşacağız. Onun yanı sıra oyuncu hakkında da bilinmeyenleri ekleyelim.

Tolgahan Sayışman Kimdir?

"Turgut Tolgahan Sayışman, Türk televizyon, sinema oyuncusu ve model. 
Hayatı Kadıköy İntaş Lisesi ve Doğuş Üniversitesi İşletme Fakültesi'nden mezun oldu. 2005 yılında Türkiye'yi temsilen Güney Kore'de gerçekleşen Uluslararası Erkek Güzellik Yarışması, Manhunt International'da dünya birincisi seçildi. Ekoldrama ve Ayla Algan'dan uzun süre oyunculuk eğitimi aldı."