Baraj Dizisinde Beklenmedik Bir Ayrılık Olabilir!

Baraj dizisinde entrikalar, oyunlar, planlar hiç bitmiyor. Nazım ikilemde kalıyor. Nehir'in o sözleri ortalığı fena karıştırıyor. Acaba Nehir doğrumu söylüyor. Peki doğruysa Bahar ne yapacak?

Biran Damla Yılmaz, Feyyaz Duman, Burak Yörük, Gizem Karaca ve Sumru Yavrucuk’un başrollerinde yer aldığı dizide yeni olaylar yaşanacak. 9 Mart 2021 Salı günü yayınlanacak yeni bölümde Halil'in ölmediğini göreceksiniz ve Nehir'in Bahar'a karşı ne yaptığına şahit  olacaksınız.

Nehir'den Beklenmedik Hamle!

Nikah öncesi Nehir  ile Nazım birlikteydi. Nazım, Bahar ile Nehir arasında git gel  yaşıyor. Bahar, Nazım'ı kıskanmaya başlıyor. Bir hamile olduğu için eşinden özel ilgi bekliyor. O sırada Nehir'den beklenmedik bir hareket geliyor.

“Ne var hamileysen, ben de hamileyim. Senden hamileyim Nazım. Dernek gecesini hatırla, nikahtan bir gece önce. Nazım hatırlasana…”

Baraj Dizisi 30.Bölümde Ne Olacak?

Nehir'in bu sözleri herkeste  şok etkisi yarattı. 30.bölüm hayranları tarafından merakla beklenmeye başladı. Bahar için zor günler bekliyor. Ayrılığa doğru gidebileceği düşünülüyor. Senaristler bu durumda ne yapar yeni neler ekler bilinmiyor. Fakat heyecan dolu bir bölüm Baraj dizi hayranlarını bekliyor Nazım, Bahar ve Nehir arasında kaldı. Nehir'in söyledikleri doğru mu? Yoksa bir yalan mı?