Aziz Dizisinin Dilruba'sı Daha İlk Bölümlerde Ortalığı Karıştırdı! Aziz Dizisi Yeni Bölümde Neler Olacak?

Aziz Dizisinin Dilruba'sı Daha İlk Bölümlerde Ortalığı Karıştırdı! Aziz Dizisi Yeni Bölümde Neler Olacak?

Show TV ekranlarında izleyici ile buluşan Aziz dizisinin yapımı 03 Medyaya ait. Saner Ayar’ın yapımcılığını üstlendi Aziz dizisinin proje danışmanlığı Zeynep Günay Tan’a ait. Başrollerinde Damla Sönmez, Murat Yıldırım ve Simay Barlas'ın yer aldığı Aziz dizisi ilk bölümü ile büyük bir beğeni kazandı. Dizinin yeni bölümünden paylaşılan kareler ise büyük ilgi topladı. İşte haberin tüm detayları...

Geçen hafta ilk bölümünü ekranlara taşıyan Aziz dizisi büyük beğeni toplayarak kemik izleyici kadrosuna sahip oldu. Dizinin ilk bölümünü izleyen dizi severler Aziz dizisinin yeni bölümünde neler olacağını şimdiden merak ediyor. Merak dolu sahneleri ekranlara taşıyan Aziz dizisinin ikinci bölümünde tüm gözler Aziz ve Dilruba'nın üzerinde. Oyuncu kadrosu ve konusu ile dikkatleri üzerine çeken Aziz dizisi yeni bölümüyle ekranlara gelecek. Birbirine olan aşkları ile bilinen Aziz ve Dilruba her şeye rağmen yeniden bir araya gelecek mi? Dizi severler Aziz ve Dilruba'nın bu çıkmazdan çıkıp çıkmayacağını merak ediyor.

Dilruba, yeni bir karar aldı!

Dilruba ve Aziz arasında yaşanan romantizm ve tutku dolu anlar dizi severleri şimdiden heyecanlandırdı. Dilruba, Aziz'in gözlerinin önünde kuzeni ile nişanlandı. Aziz ise doğduğu topraklarda kalmayı seçecek. Bunun ardından Aziz ve Dilruba'nın her şeye rağmen bir araya gelip gelmeyeceği merak söz konusu oldu. Diğer taraftan Galip Bey'in Aziz’e şehirden gitmesini söylemesi ve baskı yapması üzerine Aziz’in vereceği yanıt ise herkesi şaşkına çevirdi.

Aziz dizisi bomba gibi bir bölüm ile geliyor!

Aziz dizisinin yeni bölümünün fragmanını da Efnan ve Dilruba karşı karşıya geliyor. Bunun ardından ikilinin ne konuşacağım merak uyandırdı. Aziz dizisinin ikinci bölümü tanıtımında Dilruba, Âdem ile nişanlanma kararı alıyor. Bu kararı duyan Aziz törene gidiyor. Yeni bir karar aldığını açıklayan Aziz bundan sonra toprağında ve işinde olduğunu belirtti. Herkese meydan okuyan Aziz bu sözleriyle herkesi şaşkına çevirmeyi başardı. Dilruba'nın Dereboyu köyüne gönderdiği haber izleyici tarafından merak söz konusu olurken babasından ve köyünden kaçan Efnan’ın izinin bulunduğu da ortaya çıktı. Aziz dizisi ikinci bölümüyle Show TV ekranlarında izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor.