Aşk Mantık İntikam Dizisi Rakiplerini Solladı! Kalp Yarası Dizisi Bitecek mi?

Aşk Mantık İntikam Dizisi Rakiplerini Solladı! Kalp Yarası Dizisi Bitecek mi?

Rakip diziler yarışmaya devam ederken sosyal medya ise ilginç sonuçları izleyici ile buluşturdu. Reytinglerde kötü giden bir dizi sosyal medyayı sağlamayı başardı. Ayrıca Aşk Mantık İntikam ise sosyal medyada rakiplerini sollamayı da başardı. Detaylar...

Dizilerin sosyal medya alanındaki paylaşımları ölçülerek de bir sonuç elde edildi. Alınan bilgiler neticesinde Aşk Mantık İntikam dizisinin tekrarı izleyici tarafından yoğun ilgi gördü. Daha önce de Star TV'de yayınlanan Baş Belası isimli dizinin tekrar bölümü rakiplerini geride bırakmayı başarmıştı. Aynı şekilde Aşk Mantık İntikam dizisi de rakipleriniz sollayarak üst sırada yer aldı.

Başrollerinde İlhan Şen ve Burcu Özberk’in bulunduğu FOX TV dizisi Aşk Mantık İntikam tekrar bölümü ile sosyal medyayı salladı. Yabancı bir diziden uyarlama olan Aşk Mantık İntikam rakiplerini geride bırakmayı da başardı.

Kalp Yarası nerede çekiliyor, hangi il ve ilçede? Kalp Yarası dizisi uyarlama mı? Kalp Yarası Hatay'ın neresinde çekiliyor? - Medya Haberleri

Kalp Yarası adlı dizi reyting sıralamasında zirveye yerleşti

Kalp Yarası adlı dizi reyting sıralamasında zirveye yerleşti. Dizinin tekrarı Kalp Yarası isimli diziyi de sosyal medya yorumlarında geride bıraktı. Başrollerinde Merve Çağıran, Gökhan Alkan ve Yağmur Tanrısevsin’in bulunduğu Kalp Yarası hakkında sosyal medyada az bir paylaşım oldu.

Dizi sosyal medya paylaşımında ikinci sırada yer alırken reytinglerde hızlı bir yükseliş gösterdi. Alınan bilgiler neticesi kalp yarası isimli dizi reyting kategorisinde birincilik elde etti.

Aşkın Tarifi istenilen reytinglere ulaşamadı

Aşkın Tarifi istenilen reytinglere ulaşamadı. Bunun dışında Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşan Aşkın Tarifi dizisi 3 oldu. Büyük bir iddia ile başlayan fakat reytinglerde iyi bir sonuç alamayan Aşkın Tarifi dizisi sosyal medyada zayıf gidiyor. Başrollerinde Kadir Doğulu ve Serra Arıtürk’ün yer aldığı Aşkın Tarifi dizisi hakkında sosyal medya paylaşımları da azaldı.