Arka Sokaklar Dizisinden Ünlü Oyuncu Resmen Kovuldu! Arka Sokaklar Dizi Setinde Büyük Kavga Çıktı

Arka Sokaklar Dizisinden Ünlü Oyuncu Resmen Kovuldu! Arka Sokaklar Dizi Setinde Büyük Kavga Çıktı

Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümünde Rıza Baba yerine Mesut Komiser ayrılacak. Şevket Çoruh'un diziden ayrılacağı iddia ediliyor. Kanal D dizisinde neler yaşanacak? Arka Sokaklar'daki efsane oyuncular diziden bir bir ayrılmaya başladı. Bu durum karşısında reytingler düşebilir.

Arka Sokaklar dizisindeki bu gelişme herkesi heyecanlandırdı. Rıza Baba'nın gitmesi beklenirken olan Mesut Komiser'e olacak. Şevket Çoruh, yıllardır yer aldığı diziden ayrılacak mı? Hayat verdiği karakter ile büyük kitlelere eriştiği görülüyor. Dolayısıyla hem farklı yapımlarda oynamak istemesi hem de sahibi olduğu tiyatroyu yönetmesi anlayışla karşılanıyor.

Şevket Çoruh Neden Ayrılıyor?

Dizden ayrılacağı uzun zamandır konuşuluyordu. Ancak ortaya atılan iddialar bir türlü kanıtlanamamıştı. Şimdi ise Rıza Baba'nın ekibi dağıtmak istemesiyle beraber şaşırtıcı gelişmeler yaşanıyor. Şevket Çoruh'un  diziden ayrılması an meselesi. Karakterin biraz daha kötü gösterilip ardından fişinin çekilmesi beklenebilir.

Uyuşturucudan Hapse Giriyor

Mesut, uyuşturucu bulunduğu gerekçesi ile hapse girse de Rıza Baba kılını kıpırdatmıyor. Kanal D'de ekrana gelen Arka Sokaklar'daki bu gelişmenin sonunda her iki oyuncunun da ayrılması sağlanabilir. Dolayısıyla bir şekilde ayrılmaları  bekleniyor. Çünkü böylesine bir dizide ayrılık iddiaların artık somut bir şekilde sonuçlanması gerekmekte. Aksi takdirde izleyiciler diziden herhangi bir başrol oyuncusunun ayrılmayacağı izlenimine kapılabilir.