Alparslan Büyük Selçuklu Savaş Sahnelerinin Perde Arkası Ortaya Çıktı! Seyirci Sahnelere Mest Oldu!

Alparslan Büyük Selçuklu Savaş Sahnelerinin Perde Arkası Ortaya Çıktı! Seyirci Sahnelere Mest Oldu!

TRT 1 ekranlarında izleyici ile buluşan Alparslan Büyük Selçuklu dizisi ikinci bölümünde savaş sahneleri ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Geçtiğimiz hafta TRT 1 ekranlarında ilk bölümünü izleyiciler ile buluşturan Alparslan Büyük Selçuklu dizisi yayınlandığı ilk bölümde istenilen başarıyı elde etti. Dizinin yeni bölümünde de aynı başarıları yakalayacağı tahmin ediliyor.

Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin yayınlanacak olan yeni bölüm fragmanı izleyicileri bir hayli heyecanlandırdı. Alınan bilgiler neticesinde ikinci bölümünün 13 günde çekildiği ortaya çıktı. Alparslan Büyük Selçuklu dizisi yeni bölümünde savaş sahneleri ise gündeme damga vurdu. TRT 1 ekranlarında yayınlanan Alparslan Büyük Selçuklu dizisi ilk bölümü ile büyük beğeni toplayarak izleyicileri ekranları kilitlemeye başardı. İlk bölümü ile dizi severlerden büyük örgüler alan Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin başrollerinde Fahriye Evcen ve Barış Arduç bulunuyor.

Dizinin savaş sahneleri için özel tasarımlar

Sultan Alparslan'ın 1048 ve 1071 yılları arasında Anadolu'yu fetih sürecini ekranlara getiren Alparslan Büyük Selçuklu dizisi oyuncu kadrosu ve güçlü prodüksiyonu ile ön plana çıkmayı başardı. Bu akşam ikinci bölümü ile ekranlara gelmeye hazırlanan dizinin savaş sahneleri ise şimdiden büyük beğeni topladı. Alınan bilgiler neticesinde 2. bölümünün 13 günde çekildiği ortaya çıktı. Bunun dışında Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin ikinci bölümünde 60 kişilik stunt ekibi, 1500 yardımcı oyuncu ve 100 at yer aldı. Ayrıca 250 adet mızrak, 1000 adet kılıç ve 300 adet kalkan 2 bölümdeki sadece bu sahne için özel olarak hazırlandı.

Alparslan dizisinin yeni bölümü için geri sayım başladı

Dizide bulunan oyuncuların aksiyon sahneleri için 3 ay eğitim verildi. Yardımcı oyuncular ise 2 hafta boyunca özel savaş eğitimleri alarak diziye hazırlandı. İlk bölümü büyük bir beğeni alarak ekranlara taşınan dizinin diğer oyuncu kadrosunda Sarp Levendoğlu, Mehmet Özgür, Gizem Karaca, Esila Umut ve Hakan Şahin gibi yetenekli isimler bulunuyor. Yapımcılığını ve senaristliğini Emre Konuk'un üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda Sedat inci bulunuyor. Yeni sezonun en iddialı dizileri arasında yer alan Alparslan Büyük Selçuklu dizisi ikinci yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00 de TRT 1 ekranlarında izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor.