Alev Alev Dizisine İki Yıldız Oyuncu Dahil Oldu! Reytingler Tavan Yapacak?

Alev Alev Dizisine İki Yıldız Oyuncu Dahil Oldu! Reytingler Tavan Yapacak?

Show Tv ekranların sevilen dizilerinde olan Alev Alev dizisine iki yıldız oyuncu katıldı. Alev Alev dizisinde ne gibi değişiklik olacak? Alev Alev dizisine hangi oyuncular katıldı? Alev Alev dizi reytingleri ne olacak?

Show Tv ekranlarında yayınlanan Alev Alev dizisi seyirciyi şaşırtmaya devam ediyor. Hazar Ergüçlü, Demet Evgar, Cem Bender, Dilan Çiçek Demir, Cihangir Ceyan, Berkay Ateş, Toprak Can Adıgüzel ve yıldız oyuncu Zuhal Olcay'ın oynadığı diziye  Perşembe akşamı iki yıldız oyuncu dahil oldu. Dahil olan yıldız oyuncular kimler?

Alev Alev Dizisine Hangi Yıldız Oyuncular Dahil Olacak?

Alev Alev dizisine  sevilen yıldız oyunculardan "Sahra Şaş" ve Baro Cengiz bu hafta yayınlanacak bölümden itibaren dahil olacak. Perşembe akşamı sevenleriyle buluşacak. "Sahra Şaş" dizide "Zeyno" karakterini canlandıracak. Ömer'in mahalledeki eski kız arkadaşı rolünü oynayacak.

Bora Cengiz dizide "Serkan" karakterini canlandıracak. Serkan ise Rüya'nın üniversite arkadaşı aynı zamanda iş başvurusunda bulunduğu hukuk bürosunun sahibi. Bu  ikili dizinin reytinglerini tavan yaptıracak gibi duruyor. Gelişmeler bu haftaki bölümden itibaren kendi gösterecek.

Sahra Şaş ( Zeyno ) Kimdir?

Sahra Şaş, 1994 yılında İstanbul'da doğumludur. Sahra Şaş oyunculuk eğitimi almıştır. İlk oyunculuk deneyimini 2013 yılındaki Tatar Ramazan adlı dizide yaşamıştır.

Oynadığı Diziler:

Çoban Yıldızı

Muhteşem Yüzyıl Kösem

Aşkın Dili Yok

Adını Kalbime Yazdım

Bora Cengiz ( Serken ) Kimdir?

9 Aralık 1990 İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Has Üniversitesi'nde oyunculuk eğitimi almıştır. İlk oyunculuk deneyimini Kavak Yelleri dizisinde yaşamıştır.

Oynadığı Diziler:

Bodrum Masaıl- 2016

 Yedi Güzel Adam -2014

 Uzun Yol -2013

 Sana Bir Sır Vereceğim -2013

 Bebek İşi -2013

 Türkan -2010

 Maskeli Balo -2010

 Kıskanmak -2009

 Peri Masalı - 2008

 Kavak Yelleri -2009