Aldatmak Dizisinde O Oyuncu da Ekranlara Veda Ediyor?

Aldatmak Dizisinde O Oyuncu da Ekranlara Veda Ediyor?

Aldatmak dizisi son dakika gelişmeleri ve dahası ortaya çıkıyor. ATV'de yayınlanan diziden kim ayrılacak? Aldatmak dizisi yeni bölümüyle birlikte ayrılıklara yelken açacak. İşte diziden gitmesi beklenen isim ve dahası haberimizde yerini aldı.

ATV'de yayınlanan Aldatmak dizisinin yeni bölümünde herkes şok oldu kaldı. Çünkü beklenmedik gelişmelerle birlikte diziden kimin ayrılacağı da ortaya çıkıyor. Ancak bu ismin ayrılması dizinin seyrini biraz değiştirebilir. Vahide Perçin, Ercan Kesal, Mustafa Uğurlu, Yusuf Çim ve Feyza Sevil Güngör'ün oynadığı diziden hangi oyuncu ayrılacak.

Aldatmak'tan Kim Gidiyor?

Aldatmak dizisinden kimin gideceği ortaya çıktı. Oylum Yenersoy karakterine hayat veren Feyza Sevil Güngör'ün diziden ayrılacağı doğrulandı. Başarılı oyuncu neden bu kadar erken veda ediyor bilinmemekte. Ancak gelişmeler gösteriyor ki bu hafta veya önümüzdeki haftadan itibaren oyuncuyu bir daha göremeyeceğiz.

Aldatmak Son Bölümde Yaşananlar

"Sonunda annesine her şeyi itiraf etmeye hazırlanan Oylum, gelen haberle yıkılır. Yalan söylediği için çok pişman olan Oylum'u geleceği ile ilgili kötü sürprizler de beklemektedir. Tolga ise bu en kötü döneminde yine Oylum'un yanındadır ve ikili giderek daha da yakınlaşır. Oylum, New York hayali uğruna Tolga'yı daha ne kadar kendinden uzak tutabilecektir?"