Gelinim Mutfakta Yarışmasında Yapılan Özel Çikolatalı Çörek Tarifi Yayınlandı!

Nursel Ergin’in sunumuyla ekrana gelen Gelinim Mutfakta’da yarışmasında yapılan çikolatalı çörek tarifi adeta gündem oldu. Haftanın 3. Maratonunda çeyrek altın yarışı devam ederken yapılan yemeklerde İzleyiciler tarafından merak ediliyor. Çikolatalı Çörek Tarifi ise sosyal medyada bile gündem oldu. İşte haberin tüm detayları...

Gelinim Mutfakta Yarışmasında Yapılan Özel Çikolatalı Çörek Tarifi Yayınlandı!

4 Mart 2022 Cuma 14:51

Hafta içi her gün ekrana gelen Gelinim Mutfakta yarışması çok iyi reytingler alarak yoluna devam ediyor. Miyase, Deniz, Yeşim ve Hasret’in mücadelesinde 4 kayınvalide de söz sahibi olmaya devam etmesi heyecanı daha da artırdı. Nursel Ergin’in sunumuyla Çikolatalı Çörek adeta gündem oldu. Gelinim Mutfakta maratonunda en güzel tabak seçimi de heyecanı hat safhalara çıkardı. Ayrıca 2 Mart Çarşamba gününün lezzeti Çikolatalı Çörek Tarifi ekran başındaki izleyiciler tarafından da araştırıldı.

Çikolatalı Çörek Tarifi Olay Oldu

Gündüz kuşağı programı Gelinim Mutfakta yarışması yine olay oldu. Haftanın 3. Gününe başlayan 4 gelin ve kayınvalidesi ile kıyasıya yarışıyor. Bir gelin çikolatalı çörek tarifi için mutfağa girdi. Yarışmada birinci olacak olan hünerli gelin ise merak söz konusu oldu.

Çikolatalı Çörek Yapımı

-1 adet yumurta

-1 paket kuru maya

-2 yemek kaşığı şeker

-1 tatlı kaşığı tuz

-3 yemek kaşığı tereyağ

-1,5 su bardağı ılık süt

-3-4 su bardağı un

İçi için;

-Krem çikolata

Üzerine ;

-Pudra şekeri

 

Malzemeleri yoğurduktan sonra küçük bezeler yapıp, açın. Ardından üzerine çikolata koyun. Bunun ardından üzerine bir beze daha açın. İki bezeyi birleştirip ortası açtıktan hemen sonra rulo şeklinde sarıp hamuru birleştirin. 200 derece fırında üzeri pembeleşinceye kadar kızartın.