Opel Crossland'dan Faizsiz Kredi Fırsatı Haberi Geldi! Opel Araçlarında Büyük Kampanya!

Opel araçlarda kredi kampanyası mevcut. Eylül 2022 tarihi ile birlikte sizler de krediden yararlanabilirsiniz. Güncel detaylar ve çok daha fazlası yanıt bulacak. Araçla ilgili merak edilenleri sizlerle paylaşıyoruz. Crossland model araçlardaki faizsiz kredi fırsatını kaçırmayın.

Opel Crossland'dan Faizsiz Kredi Fırsatı Haberi Geldi! Opel Araçlarında Büyük Kampanya!

12 Eylül 2022 Pazartesi 15:20

Opel otomobillerindeki kredi kampanyası dikkat çekti. Sizler de 2022 model sıfır araç satın almak istiyorsanız Opel'in fırsatını değerlendirebilirsiniz. Öte yandan güncel detaylarla birlikte kredi kampanyasına ilişkin merak edilenleri yanıtlayacağız. Opel marka araçlar hakkında çeşitli detaylara da yer vereceğiz.

Faizsiz Kredi Kampanyası Var!

Opel araçlarında özellikle de Crossland'da kampanya olduğu belirtildi. Crossland, 75 bin TL için, ardından 15 ay vade ve sıfır faizli kredi veya 100 bin TL için ve 15 ay vade,  %0,99 faizli kredi seçenekleri ile karşımıza çıkıyor. Dolayısıyla sizler de kredi çekerek araç satın almak istiyorsanız bunu değerlendirebilirsiniz. Öte yandan Crossland modelinin 574.900 TL'lik fiyat ile satıldığını biliyoruz. Eylül 2022'deki bu fiyatının önümüzdeki aylarda güncellenebileceğini unutmayınız.

Opel Sıfır Faizli Kredi Tarihi

Opel araçlarda sıfır faizli kredilerin ne zaman son bulacağı merak ediliyor. Bu konuda henüz bir detay paylaşılmış değil. Dolayısıyla güncel gelişmeler ve çok daha fazlası yakın zamanda yanıt bulacaktır.