Araç Satışına Yeni Düzenleme Gelince Sıfır Araçlar Yağdı! Peki Araç Fiyatları Düşecek mi?

6 ay ve 6 bin km düzenlemesi ile birlikte bazı detaylar öğrenildi. Sıfır araç sayısındaki artış herkesi şok ettirdi. Öyle ki araç alım satımlarındaki yoğunluk gözler önüne seriliyor. İnternet sitelerinden satışa sunulan araçların sayısında artış meydana geldi. İlan sayısının binlerce artması şaşırttı.

Araç Satışına Yeni Düzenleme Gelince Sıfır Araçlar Yağdı! Peki Araç Fiyatları Düşecek mi?

21 Ağustos 2022 Pazar 18:58

Yetkili bayilerin satmakta olduğu sıfır araçlarda hızlı bir şekilde artış yaşandı. Çip sorunu bahane dilerek çok sonrasına verilen randevular dikkat çekiyordu. Ancak sıfır araçların satın alındıktan 6 ay sonra ve 6 bin km şartını karşılamasıyla satışa sunmaları kararlaştırılmıştı. Dolayısıyla bu gelişme dikkatleri üzerine çekti. Sonrasında ise çeşitli gelişmelere yer verildi.

Sıfır Araçlar Ortaya Çıktı!

Saklandığı tahmin edilen sıfır araçların bir anda ortaya çıkması şaşırttı. Böylelikle internet sitelerindeki sıfır otomobil ilan sayıları bir anda yükseldi. İddialara göre 24 saatte 20 binden fazla ilan girildi. Bu gelişme sonrasında çeşitli detaylara yer verildi.

6 Ay Düzenlemesi İşe Yaradı!

Öte yandan yapılan 6 ay ve 6 bin km düzenlemesinin işe yaradığı görülüyor. Çip bahanesi ile bazı yetkili bayilerin satış yapmadığı belirtiliyordu. Şimdi ise anında satışının sağlandığı belirtilmekte. Bu gelişme ile birlikte vatandaşlar kampanyalı şekilde araç satın alabiliyor. Önemli kampanyaların yapıldığını görüyoruz.