Zuhal Topal Acı Haberi Duyurdu! Yemekteyiz Yarışmacısı Öldürüldü!

Zuhal Topal'la Yemekteyiz programının yarışmacısı, oğlu tarafından bıçaklanarak öldürülmüştü. Bu gelişme sonrasında mahkemeden çıkan karar ise şok etkisi yarattı. Pek çok kişinin yakından takip ettiği davaya dair oğlu için nasıl bir karar verildi? Milyonlar adeta şok üstüne şok yaşadı.

Zuhal Topal Acı Haberi Duyurdu! Yemekteyiz Yarışmacısı Öldürüldü!

18 Haziran 2022 Cumartesi 11:05

Zuhal Topal'ın sunduğu Yemekteyiz programında adından söz ettiren ünlü isim, geçtiğimiz yıllarda bıçaklanarak hayatını kaybetmişti. Ölümüne neden olan kişinin ise oğlu olduğu ortaya çıkmıştı. Görülen davada dikkat çeken gelişmeler yaşandı. Pek çok kişi bu davanın takipçisiydi. Geçen yıl yaşanan olayla birlikte davanın hali hazırda devam ettiği biliniyor. Şimdi ise hangi gelişmelerin yaşanacağından söz edeceğiz. İşte pek çok kişinin merak ettiği davaya dair detaylar...

Şükran Biroğlu Hayatını Kaybetmişti!

2019 yılında Zuhal Topal'la Yemekteyiz programı ile adından söz ettiren Şükran Biroğlu, geçen sene oğlu Uğur Biroğlu tarafından yaşamına son verildi. Bıçaklanarak hayatını kaybeden kadının katili için dava sonuçlandı.

İki Kere Ağırlaştırılmış Müebbet Aldı!

Mahkeme, yaşanan cinayet ile ilgili Uğur Biroğlu'na indirim uygulamadı. İki kere ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası aldı. Bu gelişme ile birlikte Şükran Biroğlu'nu sevenler rahat bir nefes aldı. Adaletin yerini bulduğunu düşünüyorlar.