Zeynep Koçak Aldatıldığını İtiraf Etti! Oğuzhan Koç İçin Neler Söyledi?

Oğuzhan Koç ile ilgili aldatma iddiaları gün yüzüne çıktı. Eski sevgilisi Zeynep Koçak'ı aldattığı belirtiliyor. Üstelik Zeynep Koçak, bu konuyla ilgili sosyal medyadan ipucu verdi. Herhangi bir açıklama yapmayan ünlü isim, söylediği bir kelime ile her şeyi özetlemiş oldu. İşte sosyal medya açıklaması...

Zeynep Koçak Aldatıldığını İtiraf Etti! Oğuzhan Koç İçin Neler Söyledi?

23 Ağustos 2022 Salı 19:00

Zeynep Koçak, gündeme oldukça farklı bir paylaşımla geldi. Kendisine sorulan soruyu yanıtlayan ünlü isim, şaşırtıcı bir ifadeye yer verdi. Sosyal medyadan yaptığı açıklama büyük ses getiriyor. Kendisiyle ilgili merak edilenler yanıt buluyor. Öte yandan dikkat çeken diğer gelişmeler de açığa çıkıyor. Son zamanlara damgasını vuran ünlü ismin neler söylediği öğrenildi.

Oğuzhan Koç ile Sevgiliydi

Bir döneme damgasını vuran ikili, ÇGHB'de tanışıp sevgili olmuştu. Çok Güzel Hareketler Bunlar'da yer alan ikilinin oynadığı skeçler sevilerek takip ediliyordu. Ancak sonrasında Oğuzhan Koç'un sevgilisini Yağmur Tanrısevsin ile aldattığı ortaya çıktı. Bu ihanetin hemen ardından ikilinin ilişkisi sona erdi.

Zeynep Koçak Neler Söyledi?

Zeynep Koçak, yaptığı açıklamada takipçilerinin sorusunu yanıtlamaktaydı. Kendisine aldatılma ile ilgili soru sorulması üzerine Google üzerinden araştırabileceğini söyledi. Akıllara Oğuzhan Koç ile yaşadığı ilişki geldi.