Zeynep Bastık'tan Üzücü Haber Geldı! Zeynep Bastık Evi Terk Etti!

Tolga Akış ve Zeynep Bastık'ın yaptığı açıklama ile gündemde bomba etkisi yarattı. İkili neden boşanıyor? Zeynep Bastık bir anda evi terk etti ve herkes şaşırdı. Tolga Akış, iddialara yanıt verdi ve haberi doğruladı. Ne yazık ki yeni evli çift ilişkilerine son noktayı koyacak.

Zeynep Bastık'tan Üzücü Haber Geldı! Zeynep Bastık Evi Terk Etti!

10 Haziran 2022 Cuma 18:34

Zeynep Bastık ve Tolga Akış, evleneli daha bir sene bile olmamıştı. Ancak ikili anlaşamadığı ve ilişkilerini yürütemediği için ayrılık kararı aldıklarını açıkladı. Tolga Akış, yaptığı açıklamada önemli detaylara değindi. Pek çok kişinin yakından takip ettiği ünlü şarkıcı Zeynep Bastık, konu ile ilgili neler söyleyecek? Evi neden terk ettiği ve aralarındaki problemin ne olduğu merak ediliyor.

Gündemden Düşmüyorlardı

Öte yandan ikilinin kimi zaman ihanet haberleri ile magazin basınında yer alması şaşırtıyordu. Tolga Akış, yaptığı açıklamada kesinlikle ihanet yüzünden ayrılmayacaklarının altını çizdi. Yalnızca ilişki anlayışlarının farklı olabileceği ve evliliğin kendilerine göre olmadığını belirtti.

Neden Boşanacakları Soruluyor

Tolga Akış ve Zeynep Bastık'ın neden boşanacağı çok soruluyor. Öyle ki Tolga Akış, yaptığı açıklamada “Evet, iddia doğru. Biz boşanma kararını bir süre önce almıştık ama evden yeni taşındı. Aramızda dargınlık, küskünlük yok. Husumet asla yok. Evlilik herkesin kaldırabileceği bir şey olmayabilir. Benim hayatta en yakın arkadaşım Zeynep. Onun en yakın arkadaşı da benim. Birlikte çalışmaya devam ediyoruz, iki günde bir buluşuyoruz. Geleceğe yönelik planlarımız da var. Biz bambaşka bir bağ yaşıyoruz. Eş olmanın ötesinde bir ilişkimiz var’’ sözlerine yer verdi.