Yavuz Bingöl'den Şok Açıklama Geldi! Annesinin Cenazesinde Verdi Veriştirdi!

Yavuz Bingöl, annesinin cenazesinde öyle şeyler söyledi ki duyanlar şaşırmakla yetindi. Ünlülerin de yoğunlukta olduğu cenazede sitem dolu açıklamalarda bulundu. Peki ya bu açıklamasıyla kimi hedef aldı? İşte Şahsenem Akkaş'ın cenazesinde yaşananlar ve dahası haberimizde...

Yavuz Bingöl'den Şok Açıklama Geldi! Annesinin Cenazesinde Verdi Veriştirdi!

16 Haziran 2022 Perşembe 18:16

Yavuz Bingöl, Halk Ozanı annesi Şahsenem Akkaş'ın cenazesinde önemli açıklamalara yer verdi. Kendisi, yaptığı açıklama ile gündeme bomba gibi düştü. Cenazeye çok sayıda ünlü katıldı. Bu acılı gününde öyle şeyler söyledi ki duyanlar ne diyeceğini bilemedi. Ünlü sanatçı Yavuz Bingöl'ün oldukça üzgün olduğu görüntülendi.

Yavuz Bingöl'den Sitem Dolu Açıklama!

Yavuz Bingöl, yaptığı açıklamada annesi Şahsenem Akkaş'ın vefatına ilişkin telefon dahi açmayanlara sitemde bulundu. Sanatçı, açıklamasında  "Türkiye'nin ilk kadın ozanı. Kadın olmanın, müzisyen olmanın, alevi olmanın, muhalif olmanın her türlü faşizmini görmüş bir kadının cenazesinde bulunuyorsunuz. Benim annem olarak değil, çocuklarının başında kalabilmek için mücadele verdi. Bütün ömrünü bu mücadeleye vermiş olan kadının cenazesinde siyasi nezaketi bir yana bırakıyorum, insanlık nezaketi göstermeyen, burada olmayan, telefon bile açmayan herkese 'Yazıklar olsun' diyorum" ifadesine yer verdi.

Cenazede Ünlü Akını!

Şahsenem Akkaş'ın cenazesine Kubat, Şarkıcı Mahsun Kırmızıgül, Oyuncu Oktay Kaynarca'nın yanı sıra Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Özgül Özkan Yavuz da katıldı.