Yasmin Erbil'in Yasak Aşkı Skandalı Mahkemede Bitti! Yasmin Erbil'den Resmi Açıklama Geldi!

Sosyal medyada verdiği pozlarla adından sıklıkla söz ettiren Yasmin Erbil hakkında bomba gibi bir iddia ortaya atıldı. Söylemezsen Olmaz isimli magazin programda ortaya çıkan konuya göre, sosyal medya içerik üreticisi Cansu Miasu Özlevi, aldatıldığını takipçileriyle duyurdu. Eşi tarafından üç kadınla aldatılan Cansu Özlevi, eşinin yasak aşkları arasında ünlü bir isminde yer aldığını söyledi.

Yasmin Erbil'in Yasak Aşkı Skandalı Mahkemede Bitti! Yasmin Erbil'den Resmi Açıklama Geldi!

19 Ocak 2022 Çarşamba 17:37

Ortalığı karıştıran iddialardan sonra Söylemezsem Olmaz sunucusu Arto, iddia edilen kişinin ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil’in kızı Yasmin Erbil olduğunu dile getirdi. Yasmin Erbil, hakkında çıkan dedikodulardan sonra hukuki süreci başlattığını duyurdu.

Yasmin Erbil İddiaları Sert Bir Dille Yalanladı!

Ünlü şovmenin kızı Yasmin Erbil, hakkında çıkan yasak aşk iddiası ile gündeme bomba gibi düştü. Yapılan açıklamaları sert bir dille yalanlayan güzel isim, iddialara kesinlikle konu olmak istemediğini söyledi. Yasmin Erbil, kendisi hakkında konuşan isimlere dava açtığını da ek olarak belirtti.

Yasmin Erbil’den Şok Eden Açıklamalar!

Güzel oyuncu, iddialar hakkında şok eden açıklamalarda bulundu. Erbil, ‘’İnsanları yapmadıkları bir şeyle nasıl suçlayabiliyorlar? Adımı lekelemeye çalışıyorlar. Şaka mısınız siz? Ünlü olabilmek için iftira atmak 90’larda kalmadı mı? Reyting için yapmadığı kalmadı artık milletin?’’ dedi. Bu açıklamalardan sonra Erbil’in avukatı Murat Teber, iddialar hakkında hukuki işlemlerin başlatıldığını ifade etti.