Yasmin Erbil Gene Ortalığı Fena Karıştırdı! Mehmet Ali Erbil Ne Yapacağını Şaşırdı!

Mehmet Ali Erbil’in kızı Yasmin Erbil’den bornozlu kare herkesi şaşkına çevirdi. Mehmet Ali Erbil ile Nergis Kumbasar’ın kızı Yasmin Erbil şaşırtmaya devam ediyor. İşte haberin tüm detayları...

Yasmin Erbil Gene Ortalığı Fena Karıştırdı! Mehmet Ali Erbil Ne Yapacağını Şaşırdı!

5 Mart 2022 Cumartesi 16:19

Sosyal medyayı aktif kullanan Yasmin Erbil Instagram üzerinde yaptığı paylaşımlar ile gündeme geliyor. Ayrıca kendini oyunculuk alanında yetiştiren genç isim Yasmin Erbil, yaptığı son paylaşım ile adeta gündem oldu.

Yasmin Erbil Adeta Gündem Oldu

Mehmet Ali Erbil’in kızı Yasmin Erbil’den herkesi şaşırtan bir hamle geldi. Mehmet Ali Erbil’in küçük kızı Yasmin büyüdü ve şimdi neredeyse herkesin dilinde. Ayrıca Yasmin Erbil, Sosyal medya hesabının hikaye bölümünden yaptığı bir paylaşım ile ağızları açık bıraktı. Paylaştığı bornozlu fotoğrafına, “Fresh diyormuşum ama kapatıcı var” notunu düşerek ağızları açık bıraktı. Bu fotoğrafın ardından Yasmin Erbil’in yaşı sosyal medyada merak söz konusu oldu.

Yasmin Erbil’in Yaşı Merak Edildi

Mehmet Ali Erbil’in kızı Yasmin Erbil’den herkesi şaşırtan bir paylaşım geldikten sonra takipçileri yaş arayışına girdi. Kendini oyunculuk alanında geliştiren Yasmin Erbil’in yaşı merak söz konusu oldu. Alınan bilgiler neticesinde Yasmin Erbil’in 1995 doğumlu olduğu ortaya çıktı.