Yasin'in Hikmet'e Saldırmasının Görüntüleri Ortaya Çıktı? Peki Kim Diskalifiye Olacak?

Survivor All Star 2022'de Yasin'in diskalifiye edilmesi bekleniyor. Çünkü Yasin Hikmet'e saldırdı ve bu durum izleyicilerde paniğe yol açtı. Acun Ilıcalı ise verdiği karar ile Yasin diskalifiye olacak mı açıkladı. Kendisine ağır bir ceza verileceği tahmin ediliyor. Peki Yasin TV8'de Survivor'dan ayrılacak mı?

Yasin'in Hikmet'e Saldırmasının Görüntüleri Ortaya Çıktı? Peki Kim Diskalifiye Olacak?

22 Şubat 2022 Salı 14:05

Survivor All Star 2022'de Yasin'in Hikmet'e saldırdığı anlar kameralara yansıdı. Konseyde yaşanan tartışma şaşırttı. Pek çok kişi bu gelişmelerin meydana geleceğini tahmin bile etmiyordu. Yasin ve Hikmet arasındaki tartışma bir anda kavgaya dönüştü. Ancak saldıran ismin Yasin olması dikkat çekiciydi. Hikmet'e sözlü saldırıda bulunduktan sonra fiziksel saldırıda da bulunan Yasin için bir karar verilecek. Kararı vermek üzere Acun Ilıcalı'nın konuşma yaptığı görüldü.

Yasin Diskalifiye Olacak mı?

Yasin, Survivor 2020'den bu yana dikkat çekmekte. Başarılı yarışmacının sinirlerine hakim olamadan Hikmet'e saldırması dikkat çekti. Peki Yasin'in Hikmet'e saldırmasından sonra kendisine nasıl bir ceza verilecek? Yarışmadan diskalifiye olup olmayacağı merak ediliyor. Acun, bu noktada en sert cezalardan birini vermeye hazır.

Fragmanda Ortaya Çıktı!

Yasin'in Hikmet'e olan tavrı fragmanda öğrenildi. Yeni bölümü heyecanla bekleyen izleyiciler, Yasin için verilecek kararı merak ediyor. Çünkü Hikmet'e fiziksel saldırıda bulunmasının bedeli ağır olmalı. Acun da TV8 programının kurallarından haberdar ve buna göre bir karar verecek. Survivor All Star 2002'de sürpriz bir diskalifiye kararı uygulanabilir.