Yasemin Erbil Babası M. Ali Erbil'e Kriz Geçittirdi! Yasmin erbil Yine Üstsüz Görüntülendi..

Yasemin Erbil, yine dekolteli görüntüleriyle ortalığı salladı. Güzel isim, sırf bu pozları nedeniyle babası ile tartışabilir. Mehmet Ali Erbil, kızının paylaşımları hakkında ne düşünüyor? İşte detaylarıyla birlikte yaşanan gelişmeler ve dahası haberimizde...

Yasemin Erbil Babası M. Ali Erbil'e Kriz Geçittirdi! Yasmin erbil Yine Üstsüz Görüntülendi..

16 Temmuz 2022 Cumartesi 15:39

Mehmet Ali Erbil'in güzel kızı Yasemin Erbil, sosyal medyadaki paylaşımlarına devam ediyor. Genel olarak dekolteli görüntüleriyle gündem olan ünlü isim, bu sefer yine ortalığı sallamayı başardı. Sarı elbiseli dekoltesiyle çok konuşulmuştu. Son olarak yine dekolteli bir fotoğraf paylaştı ve yine tepki çekti. Kendisine yapılan yorumların bir kısmı eleştiri bir kısmı ise övgü temalı oluyor.

Adeta Nefesleri Kesti!

Yasemin Erbil'in paylaşımlarını görenler onun nefesleri kestiğini düşünüyor. Güzel ismin paylaşımı sonrasında yaşananlar gözler önüne serildi. Kısa sürede binlerce beğeni alması ise onun ne kadar çekici olduğunu bir kez daha doğruladı. Yasemin Erbil'in paylaşımına babası Mehmet Ali Erbil'den bir yorum geldi mi merak edildi.

Mehmet Ali Erbil Ne Söyledi?

Babasının kızının dekolteli paylaşımlar hakkında ne düşündüğü merak ediliyor. Dolayısıyla yakın zamanda ikili arasında bir sorun olması halinde magazin gündemine düşeceği tahmin edilmekte. Ancak genel olarak ikilinin iyi anlaştığı da belirtiliyor.