Yasemin Allen'e Neler Oluyor! Hem Sevgilisinden Ayrıldı Hem de Diziden Ayrıldı!

Yasemin Allen, dizisiyle ilgili müjdeli haberler verdi. The Turkish Detective ne zaman başlayacak? Üstelik ilişkisini bitirip bitirmediğini de itiraf etti. Gündemde yer alan ayrılık haberlerine açıklık getirdi. Hayranları, bir süredir Tolga Güleç ve Yasemin Allen'den haber almak istiyordu.

Yasemin Allen'e Neler Oluyor! Hem Sevgilisinden Ayrıldı Hem de Diziden Ayrıldı!

14 Haziran 2022 Salı 21:32

Yasemin Allen, güzelliği ve oyunculuğu ile gündemde yer ediyor. Ünlü isim, son olarak The Turkish Detective dizisi üzerinde çalışmakta. Ayşe karakteri ile adından söz ettirecek. Dizi ile ilgili kendisine sorulan sorulara kısıtlı yanıtlar verdiği görüldü. Yani tam anlamıyla detay paylaşmak istemiyor. Bu da dizinin sürprizinin kaçmamasıyla ilgili bir şey. Dolayısıyla ünlü oyuncuya farklı sorular da soruldu. İlişkisiyle ilgili öyle şeyler söyledi ki herkes şok oldu.

Tolga Güleç'ten Ayrıldı mı?

Yasemin Allen'in Tolga Güleç'ten ayrıldığına yönelik iddialar da yanıt buldu. İkilinin gayet iyi olduklarını söylemesi ise şaşırtmıştı. Çünkü haklarında çok fazla ayrılık haberi çıktı. İkili bir süre bu iddialara sessiz kaldığından ötürü ayrılığı doğru olduğu düşünülmeye başlandı.

Takipten Çıkmıştı!

Öte yandan Yasemin Allen ve Tolga Güleç arasında sosyal medyada takipten çıkma mevzusu yaşanmıştı. Ancak Yasemin Allen bunun normal olduğuna dikkat çekti ve aralarının iyi olduğunu ifade etti. Bu gelişme sonrasında neler yaşanacağı ise merak ediliyor.