Yasak Elma Eda Ece'den Üzücü Ayrılık Açıklaması Geldi! Sevgilisinden Neden Ayrıldı?

Yasak Elma dizisinin Yıldız'ı ile ilgili bazı detaylar ortaya çıktı. Eda Ece sevgilisinden ayrıldı mı? Gündemi sarsan olayla birlikte merak edilenler yanıt buldu. Fox TV'deki başarılı oyuncunun ilişkisi sona mı erdi? Öyle bir açıklama yaptı ki görenler şaşırdı. İşte güncel gelişmeler ve dahası haberimizde...

Yasak Elma Eda Ece'den Üzücü Ayrılık Açıklaması Geldi! Sevgilisinden Neden Ayrıldı?

1 Haziran 2022 Çarşamba 20:55

Gündemde bomba etkisi yaratan Eda Ece ayrılığı herkesi şaşırtacak. Öyle ki artık güncel gelişmelerle birlikte merak edilenler de yanıt buluyor. Eda Ece, muhabirlerin kendisine sorduğu soru üzerine önemli bir açıklamada bulundu. Yasak Elma oyuncusunun ilişkisiyle ilgili bazı sorular soruldu.

Buğrahan ile İlişkisini Bitirdi mi?

Eda Ece'nin sevgilisi olarak bilinen Buğrahan ile olan ilişkisi sona mı erdi merak ediliyor. Pek çok kişinin gördüğü kadarıyla takipten çıkmasından ötürü aralarının bozuk olduğu tahmin edildi. Ancak ilişkileri sona mı erdi yoksa devam mı edecek ona bir açıklama getirilmedi. Dolayısıyla ünlü isimden bir açıklama beklendi. Yapılan açıklama ise dikkat çekiciydi.

Eda Ece'den Ayrılık İddialarına Yanıt!

Eda Ece, yaptığı açıklamada ayrılığa ilişkin ‘’Sizin için yapıyorum ben onu. Kız üç senedir aynı kişiyle çıkıyor, haber yapabilin, sıkılmayın diye. Arada bir adrenalin olsun diye. Buğra 'Aynı evin içinde yine mi sildin beni?' diyor. 'Şunu yapma, boşuna haber oluyoruz' diyor. Çok kızdı, çok. Bir daha yapmayacağım’’  sözlerine sarf etti. Dolayısıyla aslında ikilinin ayrılmadığı ortaya çıktı.