Yasak Elma Dizisinden Eda Ece ve Buğrahan Tuncer Kovuldu mu? Ayrılış Nedenleri Ortaya Çıktı!

Eda Ece ve Buğrahan Tuncer ikilisi neden ayrıldı? İlişkilerinin sona ermesiyle beraber Yasak Elma oyuncusu herkesi şok etti. Dizide Yıldız karakterini canlandıran ünlü isim, bir anda ilişkisine son verdi. Ortada bir aldatılma mı var? Neden ayrıldıklarına dair açıklama yapıldı mı?

Yasak Elma Dizisinden Eda Ece ve Buğrahan Tuncer Kovuldu mu? Ayrılış Nedenleri Ortaya Çıktı!

16 Mayıs 2022 Pazartesi 21:03

Yasak Elma dizisinde Yıldız karakterine hayat veren Eda Ece, herkesi şoka uğrattı. Sosyal medyada ilişkilerine dair çeşitli yorumlar yapılıyordu. Buğrahan Tuncer ile olan ilişkisi için bir problem olmadığını da dile getirmişti. Ancak son zamanlarda öğrendik ki birbirlerini takipten çıkmışlar. Hatta paylaştıkları fotoğrafları dahi sildiler. Peki ya ilişkileri neden bitti? Gündemde şok etkisi yaratan bu olayın hemen ardından merak edilenleri sizlerle paylaşıyoruz.

Eda Ece Neden Ayrıldı?

Eda Ece ve Buğrahan Tuncer ilişkisi neden bitti merak ediliyor. Dolayısıyla çeşitli haberlere göre ikili arasında hiç beklenmedik bazı olayların döndüğü konuşuluyor. İletişimlerinde bir sıkıntı olduğu ve anlaşamadıkları da gündemdeki yerini korumakta. Henüz eski sevgililerden bir açıklama gelmiş değil.

Hayranları Çok Üzüldü!

Öte yandan Buğrahan Tuncer olan ilişkisinin bitmesiyle birlikte Eda Ece'nin hayranları bu duruma tepkili yaklaştı. İkilinin arasından su sızmadığı belirtiliyordu fakat bir anda ayrıldıkları öğrenildi. Şimdi ise nasıl bir duyuru yapacaklar ve ayrılık nedenine değinecekler mi göreceğiz.