Yapımcı Duyurdu! İbrahim Tatlıses'in Üstü Resmen Çizildi..

İbo Show programı artık Star TV'de yayınlanmayacak. Kanal, aldığı karar ile programla olan yollarını ayırdı. Nedeni ise İbrahim Tatlıses'in son zamanlarda sarf ettiği sözlerden kaynaklanıyor. Güncel gelişmeler ve çok daha fazlasını sizlerle paylaşacağız.

Yapımcı Duyurdu! İbrahim Tatlıses'in Üstü Resmen Çizildi..

4 Ağustos 2022 Perşembe 11:15

İbrahim Tatlıses, sunduğu İbo Show programı ile dikkatleri üzerine çekiyordu. Ancak son zamanlarda skandal açıklamaları nedeniyle dikkatleri üzerine çekti. İddialara göre ise kanal, bu duruma daha fazla sessiz kalmadı ve kararını verdi. Peki ya İbrahim Tatlıses'in programı artık ekranlarda yayınlanmayacak mı? Güncel gelişmeler ve çok daha fazlası gözler önüne serilecek.

İbrahim Tatlıses'e Kötü Haber!

İbrahim Tatlıses'in programı artık Star TV'de yayınlanmayacak. Bu gelişme ile birlikte merak edilenler gözler önüne serildi. Onur Akay, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada Star TV ekranlarında yayınlanan İbrahim Tatlıses’in İbo Show isimli programı sezon finali yapmış ve yeniden Eylül ayında Star TV ekranlarında seyirci ile buluşacaktı. Ancak Star TV yönetimi, İbrahim Tatlıses’in eski eşi Adalet Sara’ya 'karayılan 've 'büyücü' diyerek hakaret etmesi nedeniyle, İbo Show’la yollarını ayırdı. Tatlıses’in her kesimden tepki alması 9 yıl sonra başlayan programının da sonu oldu. Tatlıses ve ekibi ise şimdilerde yeni kanal arayışına girdi.” sözlerine yer verdi.

Hangi Kanalda Yayınlanacak?

İbrahim Tatlıses'in programı için pek çok ifadeye yer veriliyor. Ancak gelinen noktada programın hangi kanalda yayınlanacağı netlik kazanmış değil.