Ünlü Sunucu Bircan Bali Özel Hayatıyla İlgili Fotoğraflar Basına Sızdırıldı! Bircan Bali Çılgına Döndü!

Bircan Bali, avukat Ömer Gezen ile barışacak mı? Eski eşi ile tekrar görüntülenmesi şaşırttı. Söylemezsem Olmaz programı sunucusunun görüntülendiği anlar kameraya yansıdı. Peki ikili tekrardan bir araya mı gelecek? Geçtiğimiz sene boşanmışlardı ancak şimdi yine görüşüyorlar.

Ünlü Sunucu Bircan Bali Özel Hayatıyla İlgili Fotoğraflar Basına Sızdırıldı! Bircan Bali Çılgına Döndü!

13 Şubat 2022 Pazar 16:27

Bircan Bali, Söylemezsem Olmazsam programında yaptığı sunuculuk ile adından söz ettiriyor. Beyaz TV'de çıkan ünlü isim, özel hayatı ile gündeme geldi. 2019 yılında nikah masasına oturan ancak geçtiğimiz sene boşandığı eski eşi ile görüntülendi. Avukat Ömer Gezen ile yeniden evlenip evlenmeyeceği merak ediliyor. İkilinin bir de çocuğu bulunmakta.

Barıştılar mı?

Geçtiğimiz yıl evlendikten sonra bir arada görüntülenmeyen eski çift, yeniden bir arada görüntülenince herkes şaşırdı. Bircan Bali hayranları, onun tekrardan evleneceğini düşünüyor. Ancak bir yandan da farklı bir ihtimal bulunmakta. Dolayısıyla hangisi doğru bilinmemekte.

Çocukları İçin Buluştular

Bir başka iddia ise ikilinin çocukları için buluştuğu yönündeydi. Ancak bu zamana kadar neden görüntülenmedikleri ise merak edildi. Dolayısıyla Bircan Bali'nin aşk hayatında ne gibi gelişmeler meydana gelecek bekleniyor. Söylemezsem Olmaz programında da pek çok ünlünün aşk hayatına değindiği gibi kendisiyle ilgili yaşanacak gelişmeler gözler önüne serilecek.