Ünlü Sunucu Bircan Bali: Buse Varol ve Alişan'ın Neden Boşanacağını Deşifre Etti

Söylemezsem Olmaz programında Alişan ve Buse Varol hakkında yeni gelişmeler yaşandı. Bircan Bali'nin yaptığı açıklama gündeme bomba gibi düştü. Alişan'ı överken, sorunun Buse Varol'da olduğunu söyledi. Peki güncel gelişmelere göre Alişan ve Buse Varol ayrılacak mı?

Ünlü Sunucu Bircan Bali: Buse Varol ve Alişan'ın Neden Boşanacağını Deşifre Etti

17 Şubat 2022 Perşembe 23:53

Buse Varol ve Alişan'ın ayrılacağına yönelik iddialar gündeme geldi. Söylemezsem Olmaz programında tartışılan bu konu dikkat çekmişti. Alişan hakkında övgü dolu yorumlarda bulunan Bircan Bali, daha çok Buse Varol'a yüklendi. Bir yandan da ilişkilerinin bitip bitmeyeceği hakkında bazı iddialarda bulundu. Peki Buse Varol geçtiğimiz günlerde ne söylemişti? İşte Buse Varol'un kendini ifade etme şekli ve gündeme düşen sözleri...

Kararsız Açıklamalarda Bulunmuştu!

Buse Varol'dan gelen kararsız olduğu yönündeki açıklamalar dikkat çekti. Ne yaşandığını kendisi de bilmediğini ekledi. Alyans konusunda ise nedenini bilmediğini ifade ederek soruları geçiştirdi. Haklarında çıkan haberlerden de sıkıldığını ifade etti.

Bircan Bali Alişan'ı Savundu

Öte yandan insanların özel hayatlarını didik didik inceleyen Bircan Bali, yaptığı bir açıklama ile dikkat çekti. Alişan'ın empati kurmasını bildiğini ve iyi bir eş olduğunu aktardı. Sorunun Buse Varol tarafından kaynaklandığını vurguladı. Yaşanan bu gelişme sonrasında Söylemezsem Olmaz programındaki isimler dahi ne diyeceğini bilemedi.