Ünlü Şarkıcı Kader'den Üzücü Haber Geldi! Yapılan Yorumlar Yüzünden Hastanelik Oldu!

Sanatçı Kader Çetintürk, son zamanlarda kilosuyla ilgili yapılan yorumlarla başı dertte. Ünlü isim, öyle bir hamlede bulundu ki herkes şaşırdı. Soluğu hastanede alması ve kötü yorum atanlarla davalık olacağını belirtmesi dikkat çekti. Kader Çetintürk'ün başına gelenler haberimizde...

Ünlü Şarkıcı Kader'den Üzücü Haber Geldi! Yapılan Yorumlar Yüzünden Hastanelik Oldu!

20 Mart 2022 Pazar 20:07

Ünlü şarkıcı Kader, sosyal medyadaki yorumlar yüzünden oldukça zor zamanlar yaşıyor. Ünlü sanatçının bu yorumları okuduğu ve fenalaştığı belirtildi. 43 yaşında ve gündeme sanatının yanı sıra kilolarıyla da geldiği belirtildi. Hakkında atılan yorumlara çok takıldığı için fenalaştı ve hastaneye gitti. Şimdi ise yaşanan gelişmeler bir yenisi daha eklenecekmiş gibi duruyor. Dava hamlesinin çok yakında olacağı belirtildi.

Kader Çetintürk Hastanelik Oldu!

43 yaşındaki sanatçının kiloları nedeniyle sıkıntı yaşadığı belirtiliyor. Aynı zamanda sosyal medyada kullanıcıların kendisine yazmış olduğu çirkin yorumlar da onu etkiledi. Bir kullanıcının "manda yavrusu" şeklinde attığı yorum tepki çekti. Bunun ne anlama geldiğini soran Kader, adeta isyan etti.

Kötü Yorumlara Dava Açılacak!

Öte yandan avukatına tüm yetkileri verdiğini belirten Kader Çetintürk, hakaret içerikli yorum atanlara dava açmasını söyledi. Yakın zamanda pek çok kişiye hakaret üzerinden dava açılacağı belirtiliyor. Yaşanan bu gelişme sonrasında bakalım sosyal medya kullanıcıları kendisini nasıl savunacak?