Ünlü Sanatçı Metin Şentürk'ten Üzücü Haber Geldi! Metin Şentürk Hayranları Yasa Boğuldu!

Metin Şentürk Türk halkına yer edinmiş sanatçılar arasında yer almaktadır. Yeni paylaştığı haberde hayranlarına üzüntülü bir video paylaştı. Yaptığı haber olarak evinde kaza geçiren sanatçı, bu durumu paylaşarak bir hayli şaşırttı. Uzun süreden beri televizyon ekranlarında olmayan sanatçıda kendisini merak eden kişi sayısının fazla olmasıyla birlikte bir anda internette paylaşımlar sağlandı.

Ünlü Sanatçı Metin Şentürk'ten Üzücü Haber Geldi! Metin Şentürk Hayranları Yasa Boğuldu!

29 Ocak 2022 Cumartesi 14:13

Metin Şentürk evinde yaşadığı kazayı sosyal medya takipçilerine anlattı. Yaşadığı olay herkesi şaşırttı. Evinde yaşadığı kazayı anlatan sanatçı, ayak parmağında kırık olduğunu söyledi. Paylaşım yapması sonrasında hayranlarından da destek mesajları da iletildi. Yaşanan süreçle ilgili olarak ayağını duvara sertçe çarpan sanatçının parmağı kırıldı.

Metin Şentürk Açıklaması

Metin Şentürk video da yaptığı açıklamadan sonra destek mesajları karşısında tekrar mesaj yayınladı. Yayınlandığı mesaj olarak;

“Sevgili dostlarım, sayenizde daha çabuk iyileşiyorum. Güzel gönüllerden gelen binlerce geçmiş olsun mesajı için her birinize canıgönülden teşekkür ediyorum.” Paylaşımını yaptı.

İlerleyen süreç içerisinde ünlü sanatçıyı sağlığına kavuşmasıyla birlikte tekrardan televizyon ekranlarında görebiliriz. Seyircilerin büyük özlemlerini söylediği paylaşımlarda sanatçının sağlığına tekrardan kavuşulması bekleniyor.

Sosyal medya üzerinde paylaşımı yaklaşık olarak 100 bin görüntülenmeye kadar gittiği de gözüktü. Metin Şentürk Twitter üzerinde takipçi sayısı olarak da 567 bin takipçi sayısı bulunuyor. Sürekli olarak takipçilerine haberdar ederek etkileşimde bulunan sanatçının en sevilen ve en saygı duyulan sanatçılar arasında yer almaktadır.