Ünlü Sanatçı Bülent Ersoy'un Sır Gibi Sakladığı Gerçek Ortaya Çıktı! Bülent Ersoy Sessiz Kaldı!

Herkes tarafından çok sevilen Bülent Ersoy, yine gündem oldu. Yetenekli sanatçının senelerdir sakladığı sırrı ortaya çıktı. Bunun ardından ünlü sanatçının hayranları duydukları karşısında şok yaşadı. İşte haberin tüm detayları...

Ünlü Sanatçı Bülent Ersoy'un Sır Gibi Sakladığı Gerçek Ortaya Çıktı! Bülent Ersoy Sessiz Kaldı!

25 Şubat 2022 Cuma 18:35

Yeşilçam’ın duayenlerinden Türker İnanoğlu, Bülent Ersoy hakkındaki sır gerçeği açıkladı. İnanoğlu, verdiği röportaj ile herkesi şaşkına çevirdi. Bülent Ersoy’un ameliyatla kadınlıktan erkekliğe geçiş sürecinde yaşadıkları hakkında konuştu.

Bülent Ersoy’un sır gerçeği

Türker İnanoğlu, Bülent Ersoy hakkında bir gerçeği anlattı. Ünlü sanatçı Bülent Ersoy’un ameliyatla kadınlıktan erkekliğe geçiş sürecinde yaşadığı süreç hakkında konuştu. Ersoy’un cinsiyet değiştirmek için İngiltere’ye gittiğini söyledi. Ardından ünlü sanatçının cinsiyet değiştirmeden yoluna devam etmesi durumunda daha üst safhalara çıkacağını belirtti. Açıklamalarına devam eden İnanoğlu, Fahrettin Aslan’ın Bülent Ersoy’u keşfettiğini aktardı. Bülent Ersoy’un çocukken çok terbiyeli ve masum bir çocuk olduğuna da dikkat çekti.

Bülent Ersoy ve Gülşen Bubikoğlu’nun başrolünü oynadığı filmi çektiğini belirten İnanoğlu, Bülent Ersoy’un kadın olduktan sonra Biz Ayrılamayız ve İstiyorum’u isimli filmleri çektiğini anlattı. Bu filmlerin Bülent Ersoy’u tüm Türkiye’ye tanıttığını söyledi. Bülent Ersoy’un kadınlık hormonu salgılamasından dolayı şişman olduğunu fiziğinin orantılı olamadığını ifade etti. “Bülent’in erkek oyuncu olarak yaptığı filmler çok beğenildi” diyen İnanoğlu, cinsiyet değiştirmeseydi ünlü sanatçının daha iyi konumlara geleceğini ifade etti. Bülent Ersoy’un annesinin ameliyata karşı çıktığı söyledi. Hatta ameliyat parasını oğluna gönderilmemesi için Fahrettin Aslan ile konuştuğunu da itiraf etti.