Ünlü Psikolog Esra Ezmeci Gelen Soru Karşısında Ne Cevap Vereceğini Şaşırdı!

Fulya ile Umudun Olsun programında psikolog olarak görev yapan Esra Ezmeci’ye sorulan soru herkesi şaşkına çevirdi. Takipçilerinin özel hayatları hakkında gelen soruları yanıtlayan psikolog Esra Ezmeci, ‘Kocam cinsellikte değişik hareketler yapıyor. Zıplıyor, bağırıyor üç saniye sonra bitiyor.” Sorusu karşılığında şaşkınlığını gizleyemedi. İşte haberin tüm detayları...

Ünlü Psikolog Esra Ezmeci Gelen Soru Karşısında Ne Cevap Vereceğini Şaşırdı!

16 Nisan 2022 Cumartesi 11:09

Hafta içi her gün FOX TV’de ekranlara gelen Fulya ile Umudun Olsun programında psikologluk yapan Esra Ezmeci, süre önce programdan ayrılma kararı almıştı. Kullandığı sosyal medya üzerinden takipçilerinin sorularını yanıtlayan ünlü psikolog, tekrar gündeme geldi.

Esra Ezmeci, Takipçilerinin Sorularını Yanıtladı

Sosyal medya üzerinden takipçilerinin merak ettiği soruları yanıtlayan psikolog Esra Ezmeci, yine gündem oldu. Kendisine sorulan soruları sosyal medya hesabından da paylaşmayı ihmal etmedi. Dün akşam soru cevap şeklinde takipçilerinin sorularını yanıtlayan ünlü psikolog Esra Ezmeci, verdiği cevapları sosyal medya hesabından paylaştı. Esra Ezmeci’ye sorulan Kocam cinsellikte değişik hareketler yapıyor. Zıplıyor, bağırıyor üç saniye sonra bitiyor.” Sorusu ise herkesi şaşkına çevirdi. Bu soruya yanıt olarak “Belki eşinizde erken boşalma problemi olabilir. O yüzden bununla ilgili uzmana başvurabilirsiniz” cevabını vermesi ve bu paylaşımı yapması ise akıllara durgunluk verdi. Esra Ezmeci, daha birçok soruyor sosyal medya hesabından paylaşarak takipçilerinin merak ettiği soruları cevaplamaya devam ettiğini söyledi.