Ünlü Oyuncu Pınar Altuğ'un Acı Günü! Sosyal Medya Paylaşımı Herkesi Duygulandırdı!

Pınar Altuğ, 1999 yılında hayatını kaybeden annesi Selma Altuğ'u doğum gününde andı. Başarılı oyuncunun yaptığı paylaşım ilgi ile karşılandı. Kayınvalidesi dahi paylaşıma yorum attı. Peki Pınar Altuğ ve kayınvalide Nurdan Beykont arasında nasıl bir konuşma geçti?

Ünlü Oyuncu Pınar Altuğ'un Acı Günü! Sosyal Medya Paylaşımı Herkesi Duygulandırdı!

9 Şubat 2022 Çarşamba 21:49

Pınar Altuğ, annesinin doğum gününü sosyal medyadan kutladı. Yıllar önce vefat eden annesine olan özlemini tekrardan belirten ünlü oyuncu, hayranlarını da duygulandırdı. 1999 yılında hayatını kaybeden Selma Altuğ'un vefatı üzerinden 23 yıl geçti. Ünlü ismin paylaşımıyla beraber pek çok kişi kendisine başsağlığı mesajlarında bulundu. Özellikle de kayınvalidesinin attığı yorum dikkat çekti.

Kayınvalidesi Neler Söyledi?

Nurdan Beykont, kızı gibi sevdiği Pınar Altuğ'un paylaşımına yorum yaptı. Pek çok kişi ise bu yorumu beğendi. Yazdığı yazıda "Sen sağlık ve mutluluk içinde upuzun yaşa ki anneni en çok sevindirecek şeyi yapmış ol" demişti. Öte yandan Pınar Altuğ ile kayınvalidesinin arasındaki iletişim dikkat çekiyor. İkilinin adeta ana kız gibi oluşu oyuncunun hayranlarını sevindirmekte.

Annesini Çok Özlüyor

Öte yandan Pınar Altuğ'un annesiyle ilgili yaptığı paylaşımların yanı sıra ondan sürekli olarak özlem içinde bahsetmesi dikkat çekiyor. Annesinin eksikliğini hissettiği yönündeki bazı yorumlar ise gündeme düştü. Başarılı oyuncu, annesini erken yaşta kaybetmenin acısını yaşıyor.