Ünlü Oyuncu Pelin Akil Üzücü Haberi Hayranlarına Duyurdu!

Koronavirüs salgını ülkemizde ciddi boyuta gelmeye başladı. Yılbaşından itibaren etkisini yüksek oranda gösteren virüsün yeni adresi Pelin Akile geldi.Ünlü oyuncu Pelin Akil sosyal medya üzerinden paylaştığı haberle adeta şoke uğrattı. Koronavirüs testi yaptıran oyuncu, testi pozitif çıktı. Oyuncunun son durumu nasıl? Sosyal medya üzerinden ne paylaştı. Detaylar haberimizde paylaşımı sağlandı…

Ünlü Oyuncu Pelin Akil Üzücü Haberi Hayranlarına Duyurdu!

29 Ocak 2022 Cumartesi 14:47

Pelin Akil sosyal medyayı aktif kullanan ünlü oyunculardan biri olarak yer alıyor. Keyifli geçirdiği zamanları takipçileriyle paylaşarak destek alıyor. Yaşanan süreçte son paylaşımında karlar üzerinde eğlenceli dakikalar geçirmişti.

Pelin Akil Koronavirüs Testi

Paylaşımından kısa bir süre sonra hikaye paylaşan Akil, Zatürre kazandı. Zatürre olmasam da yine faranjit..." ifadelerini kullanarak paylaşım sağladı. Bu paylaşımdan sonra da daha da fenalaşarak hastaneye gitti.

Koronavirüs testine giren oyuncu detayları da paylaştı. Yaptığı paylaşım olarak Biraz önce ben de elendim a dostlar. Hızlı testim negatif, PCR testim pozitif. Umarım kızçelerime bir şey olmaz." Dedi.

Ünlü oyuncuya sosyal medya üzerinden geçmiş olsun mesajları verilerek tekrardan eski sağlığına dönmesi için dileklerde bulunuluyor.

Pelin Akil Yer Aldığı Yapımlar

Pelin Akil birçok projede yer alarak adını duyurmayı başartmıştır. Barbaroslar Akdeniz Kılıcı, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Uzak Ara Eğlence, Bittin Sen, Keşif, Çember, Damat Takımı, Deli Aşk, Aile İşi, Ne Münasebet, Saklı, Aşktan Kaçılmaz, Kızılelma, İnadına Yaşamak, Su Ateş, Ana, Osmanlı Tokadı, Suskunlar, Seksenler, Kurt Kanunu, Arka Sıradakiler yapımlarında oynayarak değerli oyuncular arasında yer almaktadır.