Ünlü Oyuncu Önce Sevgilisini Darp Etti Sonra Kadın Kılığına Girdi!

Geçtiğimiz yıl sevgilisini darp ettiği ortaya çıkan Ozan Güven, yer aldığı skandal olayla çok konuşuluyordu. Kariyerinde başarılı bir performans çizen ünlü oyuncu, yaşadığı talihsiz olay sonrası iş bulamayarak ekranlardan bir süre uzak kaldı. Güven, uzun bir aradan sonra oyunculuğa geri dönme kararı aldı.

Ünlü Oyuncu Önce Sevgilisini Darp Etti Sonra Kadın Kılığına Girdi!

28 Ocak 2022 Cuma 21:44

Ekranların sevilen oyuncusu Ozan Güven, yer aldığı projelerde gösterdiği performansla adından sıklıkla söz ettiriyordu. Güven’in geçen sene sevgilisini darp etmesi kariyerinde tüm dengeleri değiştirdi. Ekranlardan uzak kalan Güven, yer aldığı Fi projesinden de çıkarılmıştı. Şimdilerde oyunculuğa geri döndüğünü açıklayan Ozan Güven, El Bar isimli filmden uyarlanan ‘’Taxim’’ tiyatrosunda yer alacak.

Ozan Güven 2 Şubat’ta Seyirciyle Buluşuyor!

Sevgilisini darp ettikten sonra yer aldığı birçok projeden çıkarılan Ozan Güven, seyircilerle yeniden buluşmaya hazırlanıyor. Uzun süredir ekranlarda yer almayan yakışıklı oyuncu, Taxim tiyatrosuyla tekrardan sahnelerde olacak. 2 Şubat Çarşamba günü takipçileriyle buluşmak için can atan Güven’in yer alacağı rol de belli oldu.

 Canlandıracağı Karakter Çok Konuşuluyor!

Özlediği sahne ortamına dönmek için gün sayan Ozan Güven, canlandıracağı karakterle de çok konuşuluyor. Şevket Çoruh, Ömür Arpacı, Seçkin Özdemir, Kemal Yazıcı ve Cem Evsen gibi isimlerin yer aldığı tiyatro oyunu için Ozan Güven’e bir kadın rolü yazıldı. Verdiği uzun aradan sonra oyuncunun nasıl bir performans göstereceği ise merakla bekleniyor.