Ünlü Oyuncu Esra Bilgiç Süslü Korkuluk Dizisinden Kovuldu mu? Esra Bilgiç Sert Bir Dille Açıkladı!

Süslü Korkuluk dizisine dair yaşanan gelişmeler şaşırttı. Ünlü oyuncu Esra Bilgiç, dizinin kadrosundan çıkarıldı. Peki diziden neden kovuldu? Oyuncu bizzat sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. Çağatay Ulusoy ile başrol oynayacaklardı ancak bu gelişmeyle birlikte ihtimaller ortadan kalktı.

Ünlü Oyuncu Esra Bilgiç Süslü Korkuluk Dizisinden Kovuldu mu? Esra Bilgiç Sert Bir Dille Açıkladı!

4 Nisan 2022 Pazartesi 13:47

Süslü Korkuluk dizisinde Çağatay Ulusoy'un partneri olacak ismin Esra Bilgiç olduğu belirtilmişti. Dolayısıyla bu gelişme sonrasında iki ünlü isim bir arada oynayabilecekti. Fakat öyle bir gelişme oldu ki herkes şaşırdı. Çünkü Esra Bilgiç oyuncu kadrosundan bir anda çıkarıldı. Oyuncunun neden kovulduğu merak ediliyordu. Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada ise detaylara değindi.

Diziden Kovuldu mu?

Esra Bilgiç, Süslü Korkuluk dizisinden ayrılmasına ilişkin sosyal medyadan bir açıklama yayınladı. Başarılı oyuncu, yaptığı açıklama ile herkesi tatmin etti.  Peki ünlü oyuncu neler söyledi? Bilgiç, "Önüme koyulan her teklifi evet demek, şartları bana uymayan sözleşmelere imza atmak zorunda değilim. Zaten imza atmadığım yani resmi olarak kadrosunda bulunmadığım bir projeden sözleşme şartlarına uygun bulmadığım için çekildim. Bir hukuk fakültesi öğrencisi olarak altına imza atacağım her sözleşmeyi ayrıca önemsiyorum." açıklamasında bulundu.

Maaşına Zam İstedi İddiası!

İddialara göre ise Esra Bilgiç, anlaşma için farklı isteklerde bulunmuş ve iki defa maaşına zam istemiş. Hal böyle olunca kendisi ile çalışılmayacağı yönünde karar alınmış. Ancak kendisinin açıklamaları çok daha farklı boyuttaydı.