Ünlü Oyuncu Erkan Can'dan Yıllar Sonra Ağızları Açık Bırakacak İtiraf Geldi!

Ünlü oyuncu Erkan Can'dan gelen hamle büyük ses getirdi. Herkesin dikkatle dinlediği oyuncu, öyle açıklama yaptı ki geçmişteki hatıraları ortaya çıktı. Oyuncu olmasaydı farklı bir işle uğraşacağını itiraf etti. Konservatuara sürpriz şekilde giriş hikayesini anlattı.

Ünlü Oyuncu Erkan Can'dan Yıllar Sonra Ağızları Açık Bırakacak İtiraf Geldi!

30 Temmuz 2022 Cumartesi 17:03

Erkan Can, katıldığı söyleşide önemli ifadelere verdi. Usta oyuncu, yer aldığı yapımlarla adından söz ettiriyor. Öyle ki geçmişteki bazı yapımları günümüzde hala severek takip edilmekte. Şimdi ise hakkında merak edilenler yanıt buldu. Oyuncu olmasaydı hangi meslekle uğraşırdı sorusu ise gündemdeki yerini aldı.

Gemici Olabilirmiş!

Elinde gemiciliğe dair belge de olan ünlü isim, eğer konservatuara yetişemeseydi büyük ihtimalle gemici olacaktı. Herkes şok içerisinde anlatılanları dinledi. Yetiştiği o son tren hayatı için büyük anlama sahip. Daha sonra yer aldığı bir dizide kaptan rolünde oynaması da kendisi adına farklı bir anlama sahipti.

Birçok İşte Çalışmış

Ünlü oyuncu, geçmişte birçok iş yaptığını belirterek onları tek tek saydı. Açıklamasında “16 yaşında tiyatroya başladım, başka da bir iş bilmiyorum. Ama öncesinde Bursa’da bir sürü işin çıraklığını yaptım. Kaportacı, torna, döküm, ayakkabı imalatı… Salep ve turşu sattım” ifadesine yer verdi. Hayranları, kendisiyle ilgili bilinmeyenleri de öğrenmiş oldu. Bir neslin kendisiyle büyümesi nedeniyle dikkatleri üzerine çektiği görülüyor.