Ünlü Oyuncu Dayak Yedi! Hem de Döven Kişi Bakın Kim Çıktı!

Taksici ve oyuncu arasında yaşanan tartışma oldukça kötü bitti. Kısa mesafe kavgasında oyuncunun burnu kırıldı ve çeşitli yerlerinde çatlaklar oluştur. Peki ya hangi oyuncu dayak yedi? Ünlü ismin sağlık durumu nasıl? İşte taksici ve oyuncu kavgasındaki son durum ve mahkemelik olan oyuncuya dair detaylar...

Ünlü Oyuncu Dayak Yedi! Hem de Döven Kişi Bakın Kim Çıktı!

12 Haziran 2022 Pazar 19:10

Taksici ile ünlü oyuncu Hakan Yufkacıgil arasında yaşanan arbedede hiç istenmeyen olaylar oldu. Öyle ki başarılı oyuncu, kısa mesafe nedeniyle taksiciyle tartıştı. Bu tartışmanın sonu ise hiç beklenmedik şekilde bitti. İkili arasındaki arbede sonrasında taksicinin oyuncuyu dövdüğü belirtiliyor. Peki ya ünlü oyuncu nasıl yaralandı?

Oyuncunun Burnunu Kırdı

Belirtilenlere göre taksici ünlü oyuncuyu darp etti ve oyuncunun burnu kırıldı. Üstelik bilek ve parmağında çatlakların oluştuğu da belirtildi. Gündemde bomba etkisi yaratan bu haber sonrasında hayranları oyuncunun durumunu merak etti. Kısa mesafe tartışmasının bu kadar hiddetin ve şiddetin eksik olmadığı ortama dönüşmesi şok etkisi yarattı diyebiliriz.

Taksiciden Şikayetçi Oldu!

Oyuncu, taksiciden şikayetçi olarak yargı önünde hesap vereceğini belirtti. Bununla birlikte taksici de kendisini savunarak haklı olduğunu ifade etti. Mahkemenin nasıl karar vereceği merakla bekleniyor. Söz konusu gelişmeye dair kamera kayıtları ve çeşitli detaylar var mı araştırılmakta. Oyuncunun başına gelen bu olay sonrası pek çok meslektaşı kendisine geçmiş olsun mesajı yollamayı ihmal etmedi. Hayranları da oyuncunun yanında yerini aldı.