Ünlü Futbolcu Manuel Fernandes Basına Yakalanınca Görüntüleri Sildirdi!

Beşiktaş'ın eski futbolcusu Manuel Fernandes, öyle bir anda ortaya çıktı ki görenler şok oldu. Kız arkadaşlarıyla İstanbul'daki bir mekana girmeye çalışırken görüntülendi. Daha sonra görüntüleri sildirttiği ortaya çıktı. Ancak güvenlikler bunu zorla yaptı. Dolayısıyla magazin mensupları ile güvenlik arasında tartışma yaşandı.

Ünlü Futbolcu Manuel Fernandes Basına Yakalanınca Görüntüleri Sildirdi!

21 Haziran 2022 Salı 20:55

Manuel Fernandes, kız arkadaşlarıyla birlikte gece mekanına girerken görüntülendi. Ancak görüntülendikten sonra rahatsız olmasıyla birlikte güvenlikler araya girdi. Güvenlik ve muhabirler arasında arbede yaşandı. Yaşanan bu arbede ile birlikte görüntülere zorla sahip oldukları belirtiliyor. Pek çok kişinin yakından takip ettiği bu gelişmeye dair neler biliyoruz? Fernandes'in başına gelen olayla birlikte güvenliklerin tavrı ve magazin mensuplarıyla olan kavga haberimizde yerini aldı.

Görüntüler Sildirildi!

Öte yandan magazin çalışanlarının çekmiş olduğu görüntüler sildirildi ve herkes şok oldu. Güvenliklerin tavırları nedeniyle sosyal medyada bazı haberlerin ortaya çıktığı görüldü. Manuel Fernandes'in rahatsız olması sonrası başlayan olaylar gittikçe büyüdü.

Beşiktaş'ta Oynamıştı

Bir dönem Beşiktaş'ta oynamış olan başarılı futbolcu, deneyimli ve usta ayağıyla beraber adından söz ettiriyordu. Sergilediği performansla birlikte Beşiktaş taraftarının gönlünde yer etti. İstanbul'da gece mekanına girerken görüntülenmesiyle birlikte tekrardan adından söz ettirdiği görüldü.