Ünlü Çift Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir Resmen Ayrıldığını Açıkladı! İşte Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir'in Ayrılma Sebebi..

2021 yılı içerisinde en çok konuşulan çiftlerden biri Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç ilişkisi yer alıyordu. Kameralar karşısında oldukça sevimli ve ileriye dönük ilişki yaşayan çift son gelen haberle adeta magazin gündemine bomba gibi düştü. Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir ayrılıkları sonrasında yaşanan gelişmeler haberimizde paylaşıldı.

Ünlü Çift Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir Resmen Ayrıldığını Açıkladı! İşte Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir'in Ayrılma Sebebi..

16 Ocak 2022 Pazar 14:51

Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir ilişkisi hayranları tarafından taktir ediliyordu. Çift mutluluklarını hayranlarıyla paylaşmak adına sosyal medya üzerinden fotoğraf paylaşarak belirtiyordu. Hatta belli zamanlarda ünlü çiftin ayrılık haberleri iddiaları yer alıyordu.

Ancak bu iddialara yanıt olarak beraber fotoğraf çekilerek bu tür iddiaların asılsız olduğunu söylemişti. Son günlerde gelen haberle birlikte tekrar ayrılık dönemi yaşadığına dair iddia çıkmıştı. Bu durum tam anlamıyla doğrulanan bir hale geldi. Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir ilişkililerini bitirdi.

Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir Ayrılığı

Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir ayrılığı hayranları tarafından yalan olarak biliniyordu. Ancak iki ünlü oyuncu sosyal medya üzerinden fotoğrafları silmesiyle birlikte bu durum doğru olduğu algılandı. İki ünlü oyuncudan da herhangi bir açıklama gelmedi.

Demet Özdemir sosyal medya hesabını aktif olarak kullanarak hayranlarıyla durumunu paylaşmaya devam ediyor. Yoğun bir proje döneminden geçen Demet Özdemir Netflix için dijital film çekecek. Dijital film adı olarak Aşk Taktikleri olarak belirlenirken başrol oyunculuğunu Şükrü Özyıldız’la yapmış olacak. İlerleyen zamanlarda ünlü çift barışırmı göreceğiz.