Ufuk Özkan'dan Üzücü Açıklama Az Önce Geldi! 17 Yıllık Evliliği Bitti!

Ufuk Özkan'ın evlilik hayatı sona erdi. 17 yıllık evli olduğu eşi ile tek celsede boşandı. Ünlü oyuncu, bu zamana kadar kiminle evliydi? Kendisini magazin gündeminde çok görmüyorduk. Dolayısıyla ünlü oyuncunun boşandığı ismi duyduğunuzda çok şaşıracaksınız.

Ufuk Özkan'dan Üzücü Açıklama Az Önce Geldi! 17 Yıllık Evliliği Bitti!

3 Ağustos 2022 Çarşamba 19:50

Ufuk Özkan, Geniş Aile dizisindeki Cevahir karakteri ile adından söz ettirmişti. Başarılı oyuncu, daha sonra yer aldığı yapımlarda da güzel performans gösterdi. Ünlü ismin özel hayatıyla ilgili çok fazla bir şey bilinmiyordu. En azından kendisi bunu tercih etmemekteydi. Şimdi ise boşanma haberi ortaya çıkınca çeşitli detaylara yer verildi. İşte ünlü ismin boşandığı isimle ilgili bilinmeyenler...

17 Yıllık Evlilerdi!

Ufuk Özkan ve Nazan Güneş 17 yıldır evliydi. 2005 yılında nikah masasına oturmuşlardı. Alınan kararla birlikte anlaşmalı şekilde boşandılar. Dolayısıyla ikili hakkındaki güncel gelişmeler gözler önüne serildi. Çiftin Eren adında bir de oğlu bulunuyor.

Fotoğrafları Kaldırmadı!

Öte yandan Ufuk Özkan, 17 yıllık eski eşi ve oğlu ile çektirdiği fotoğrafları sosyal medya hesabından silmedi. Bu gelişme ile birlikte ikilinin saygı ve sevgiye dayalı boşandığı görülüyor. Pek çok kişiye de örnek teşkil edecek bu davranış, büyük ses getirdi.