Türk Sinemasının Meşhur Coşkun'u Bakın Neler Yapıyor! Yıllar Coşkuna Acımamış!

Katarsis'teki konuğun Tecavüzcü Coşkun karakteri ile Coşkun Göğen olması sevindirdi. Pek çok kişi bu gelişmeleri beklemiyordu. Dolayısıyla gündeme bomba gibi düşen haberle beraber neler olacağı merak konusu haline geldi. Coşkun Göğen'in hayat hikayesini duyanlar ise şaşırdı. Yeşilçam oyuncusundan şok açıklamalar...

Türk Sinemasının Meşhur Coşkun'u Bakın Neler Yapıyor! Yıllar Coşkuna Acımamış!

13 Mayıs 2022 Cuma 22:20

Katarsis, birbirinden önemli konukları ağırlamaya devam ediyor. Hayat hikayesi ile dikkatleri üzerine çeken ve meşhur gazozcu Tecavüzcü Coşkun karakterine hayat vermiş Coşkun Göğen, programa dahil oldu. Yeşilçam oyuncusu, hayatına ilişkin öyle şeyler anlattı ki görenler şaşırıyor. Peki ya Coşkun Göğen hakkında neler biliyoruz? Gündeme bomba gibi düşecek çeşitli ifadeler ve çok daha fazlası gözler önüne serildi. Tüm bu gelişmelerle birlikte izleyiciler dikkatli bir şekilde onu dinledi.

Hala Çalışarak Para Kazanıyor!

Coşkun Göğen, oyunculuktan sonra çeşitli sektörlere girdiğini de söyledi. Ayrıca bir zamanlar konfeksiyon sektöründe de ilerlediğini ifade etti. Ancak sonrasında batmış ve farklı sektörlere giriş yapmış.

İnsanlar Onun İçin Sıraya Giriyor!

Coşkun Göğen, yaptığı açıklamada "Oyunculuğun yanı sıra Osmanbey’deki dükkanımda konfeksiyon konusunda çok ilerlemiştim. Fakat 1988’de işlerim battı. Ben de Antalya’ya gittim. 7 buçuk aydır da evde oturuyorum. Eşim ise bale öğretmenliğine devam ediyor. Kendi evimiz ve emekli maaşım var. Aç değiliz, susuz değiliz... Yıllarca buradaki sahillerde animatörlük yaptım. Selfie kuyruğu oluyordu benim yüzümden.” ifadelerine yer verdi.