Türk Sanat Müziği Sanatçısından Acı Haber Geldi! Ünlü Sanatçı Herkesten Dua İstedi!

Türk Sanat Müziği'nin sevilen isimlerinden biri olan Gönül Akkor için üzücü haber verildi. Sağlık durumunun iyi olmadığı açıklandı. Onur Akay, kendisi hakkında önemli gelişmelere yer verdi. Peki ya Gönül Akkor'un durumu şu an için nasıl? İşte pek çok kişinin merak ettiği ünlü sanatçının son durumu...

Türk Sanat Müziği Sanatçısından Acı Haber Geldi! Ünlü Sanatçı Herkesten Dua İstedi!

21 Mayıs 2022 Cumartesi 16:29

Gönül Akkor, Türk Sanat Müziği'nin usta isimlerinden biri olarak bilinmekte. Sağlığında meydana gelen gelişmeler herkesi endişelendirdi. Bu gelişmelerle birlikte neler yaşanacağı merak konusu oldu. Kendisi için dua isteniyor. Sosyal medya hesabı üzerinden yapılan paylaşım büyük ses getirdi. Onur Akay, ünlü isim hakkında güncel bilgileri paylaştı.

Onur Akay Acı Haberi Verdi!

Gönül Akkor'un sağlık durumuyla ilgili önemli bir açıklama yapıldı. Kendisinin durumunun kötü olduğu vurgulandı. Dolayısıyla sevenlerinin dua etmesi istendi. Uzun süredir solistlik yapmayan ünlü isim, ekranlarda da gözükmüyordu. Dolayısıyla kendisini zamanında dinleyenler onun nerede olduğunu merak etmişti.

Hayranları Endişelendi

Öte yandan Onur Akay'ın paylaşımı sonucu Gönül Akkor hayranları endişelendi. Akay, paylaşımında “Türk sanat müziğinin en değerli ismi Gönül Akkor, çok büyük sağlık sorunları yaşıyor ve siz takipçilerimden o büyük sese dua istiyorum...” ifadelerini kullandı. Tüm bu gelişmeler ışığında neler yaşanacağı en yakından takip ediliyor.