Turabi'den Nagihan Karadere'ye Özel Yorum! Yaptığı Paylaşıma Dayanamadı ve Neler Söyledi?

Turabi, Nagihan Karadere ile takipleşiyor. Fotoğraflarını yakından takip eden ünlü isim, Nagihan'ın fotoğrafına öyle bir yorum attı ki görenler şaşırdı. Hatta aralarında bir şey olup olmadığı da merak edildi. Gündemde bomba etkisi yaratan haberle birlikte çeşitli ifadelere yer verildi. Peki eski Survivor şampiyonu nasıl bir yorum attı?

Turabi'den Nagihan Karadere'ye Özel Yorum! Yaptığı Paylaşıma Dayanamadı ve Neler Söyledi?

28 Temmuz 2022 Perşembe 18:03

Turabi, Survivor'da elde ettiği şampiyonluklarla adından söz ettirmişti. Ünlü isim daha önce çeşitli dizi ve filmlerde rol aldı. Şimdi ise gündeme geldiği kadarıyla kendi programını yapacak. Turabi'nin bu kadar gündemde iken yaptığı her hareket bir şekilde milyonlarla ulaşıyor. Nagihan Karadere'nin fotoğrafına yaptığı yorum ise dikkat çekti.

Nagihan Karadere'ye Mavi Boncuk!

Nagihan Karadere'nin paylaşımından sonra ünlü ismin nazar boncuklu paylaşım yaptığı görülüyor. Tüm bu detaylarla birlikte merak edilenler gözler önüne serildi. Peki ya Turabi'nin yanı sıra başka kimler yorum attı?
 

Demet Akalın'dan da Yorum Geldi!

Demet Akalın, Survivor All Star 2022 programı boyunca hem Adem Kılıççı hem de Nagihan Karadere'ye verdiği destekle biliniyor. Dolayısıyla yaşanan bu gelişmeyle birlikte çeşitli ifadelere yer verildi. Ünlü ismin destekleyici yorumuyla beraber Nagihan'ın fiziği de bir kez daha gözler önüne serildi.